Κυρ. Μητσοτάκης: Είμαι περήφανος για το επίθετό μου

Κυρ. Μητσοτάκης: Είμαι περήφανος για το επίθετό μου

Απαντήσεις σε όσους υποστηρίζουν ότι το επίθετό του είναι και η μεγαλύτερη δυσκολία στην προσπάθεια να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ, έδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.

«Το επίθετό μου είναι συν για μένα. Είμαι πολύ υπερήφανος για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και το όνομά μου. Ο Κ. Μητσοτάκης είναι κατ’ εμέ ο πιο αδικημένος πολιτικός της γενιάς του», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το ό,τι είναι πρόεδρος ο κύριος Μεϊμαράκης δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι και υποψήφιος πρόεδρος. Δεν έχουμε ακούσει τις θέσεις του κυρίου Μεϊμαράκη ως υποψηφίου προέδρου. Ενώ εγώ, που είμαι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, συμμετέχω ενεργά στον δημόσιο διάλογο για το μέλλον της ΝΔ».

Από τα πυρά του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν γλίτωσε και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, για τον οποίο επισήμανε ότι η επιλογή εξωκοινοβουλευτικού προέδρου δημιουργεί πρόβλημα διαρχίας στο κόμμα. Ενώ για την δική του θέση μετά τις εκλογές είπε: «Στρατιώτης σημαίνει στρατιώτης και εγώ αυτό θα είμαι την επόμενη ημέρα του κόμματος. Δεν επιδιώκω όμως να γίνω αντιπρόεδρος κανενός, έχω θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος».

Ερωτηθείς αν τελικά η Ντόρα Μπακογιάννη στηρίζει την υποψηφιότητά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέπεμψε καταρχάς στην ίδια τη βουλευτή της ΝΔ για απαντήσεις, δήλωσε όμως χαρακτηριστικά ότι «την επόμενη ημέρα όλοι έχουν τη θέση τους αλλά και όλοι αξιολογούνται. Θέλω πάντως να διοικήσω την παράταξη με ανθρώπους της γενιάς μου».Σχόλια