Κυρ. Μητσοτάκης: Στις 20 Δεκεμβρίου δεν εκλέγουμε πρόεδρο της ΝΔ αλλά τον επόμενο πρωθυπουργό

Κυρ. Μητσοτάκης: Στις 20 Δεκεμβρίου δεν εκλέγουμε πρόεδρο της ΝΔ αλλά τον επόμενο πρωθυπουργό

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ παρουσίασε ένα καλό κλίμα με τους άλλους συνυποψηφίους, λέγοντας ότι έχει πολύ καλές προσωπικές σχέσεις. «Είχαμε μια τυχαία συνάντηση με τον κ. Μεϊμαράκη στους διαδρόμους της Βουλής και ανταλλάξαμε δυο καλές κουβέντες ως οφείλουμε διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βασικός μας αντίπαλος είναι ο κ. Τσίπρας», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, παρατήρησε ότι αυτό που θα πρέπει να απασχολήσει και τους τέσσερις υποψηφίους είναι πώς θα πείσουμε τους πολίτες ότι στις 20 Δεκεμβρίου δεν εκλέγουμε μόνο Πρόεδρο αλλά τον επόμενο πρωθυπουργό και να καλέσουμε σε μαζική συμμετοχή τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά με την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει η ΝΔ, επισήμανε ότι το ζητούμενο δεν είναι πώς θα κερδίσουμε τον Τσίπρα στις επόμενες εκλογές γιατί ο κ. Τσίπρας καταρρέει ούτως ή άλλως αλλά πως η Νέα Δημοκρατία θα προτάξει ένα πειστικό εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση. «Απόλυτη προτεραιότητα για μένα είναι η σύνδεση της Νέας Δημοκρατίας με την Ελλάδα που πασχίζει κόντρα στην κρίση, ξυπνάει νωρίς και κοιμάται αργά. Αυτούς τους πολίτες θέλω να εκφράσω», δήλωσε.

Τόνισε, μάλιστα, ότι ποτέ μια κυβέρνηση δεν έχει κάνει τόση ζημιά στην οικονομία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. «Τα 20 δις που χάθηκαν από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών είναι 8 χρόνια ΕΝΦΙΑ», συμπλήρωσε.

Την ίδια ώρα, τόνισε ότι από εμένα οι πολίτες θα ακούσουν την αλήθεια. « Έχω πολύ συγκεκριμένο σχέδιο για την ανάταξη της χώρας και της οικονομίας. Εγγυώμαι την ενότητα του κόμματος και σε περίπτωση μη εκλογής μου θα παραμείνω απλός στρατιώτης.  Πρεσβεύω ένα νέο είδος πολιτικής που δίνει έμφαση στην εργατικότητα, στη σοβαρότητα, στην κατάρτιση και στη δυνατότητα να εκπροσωπηθεί η χώρα επάξια στο εξωτερικό», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.Σχόλια