Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ΝΔ χρειάζεται αλλαγές που θα τη μεταφέρουν από την εποχή του φαξ, στην εποχή του διαδικτύου

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ΝΔ χρειάζεται αλλαγές που θα τη μεταφέρουν από την εποχή του φαξ, στην εποχή του διαδικτύου

Για «νοικοκύρεμα» της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Αναλυτικότερα, ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε στην ανάγκη να γίνουν αλλαγές «που θα μεταφέρουν τη Νέα Δημοκρατία από την εποχή του φαξ στην εποχή του διαδικτύου», ενώ σημείωσε ότι «Θα χτίσουμε τη ΝΔ από κάτω προς τα πάνω με βάση τις οικονομικές μας δυνατότητες».

Ανέφερε δε ότι υπάρχουν οφειλές στους υπαλλήλους της ΝΔ «Αν δεν μπορούμε να νοικοκυρέψουμε το κόμμα, δικαίως θα μας βλέπουν με καχυποψία» σχολίασε.

Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε ότι, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος, το κόμμα θα αλλάξει γραφεία, φεύγοντας από τη Λεωφόρο Συγγρού, όχι για τη Ρηγίλλης, αλλά για «κάποιο απλό λιτό κτήριο σε υποβαθμισμένη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας».

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε και ότι είχε καταθέσει προτάσεις δημοσιονομικών ισοδυνάμων πριν από τις εκλογές, και επέρριψε στην κυβέρνηση ευθύνες για το ασφαλιστικό.

«Εάν κερδίσω ο κόσμος θα δει πολύ σύντομα αλλαγές στην ηγετική ομάδα και στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση δίνοντας ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα. Θα δει οργανωτικές αλλαγές, θα κινήσω διαδικασίες για Συνέδριο και θα βάλω τάξη στα οικονομικά του κόμματος», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Τέλος, ερωτηθείς για τη στάση που θα κρατήσει σε περίπτωση ήττας, απάντησε ότι θα στηρίξει τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.Σχόλια