Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρέπει να κλείσει ο κύκλος του λαϊκισμού

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρέπει να κλείσει ο κύκλος του λαϊκισμού

Μήνυμα ανανέωσης έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής της θέσης του προέδρου του κόμματος από τον Γιάννη Πλακιωτάκη.

«Χρέος μας η ΝΔ να γίνει κεντροδεξιά παράταξη. Θα εργαστώ και για τη διεύρυνση» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού ευχαρίστησε τον κ. Πλακιωτάκη και τον παριστάμενο στη συνάντηση πρόεδρο της ΚΕΦΕ Γιάννη Τραγάκη για τις εκλογές της Κυριακής αλλά και τους εθελοντές, για τους οποίους είπε οτι «πάνω τους θα στηριχθούμε και πάλι».

«Με απολυτο σεβασμό στην παράδοση της θα ανανεώσουμε τη ΝΔ. Ζητούμε από τη ΝΔ να ανακαλύψει τις βασικές αξίες που υπηρέτησε» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης επαναλαμβάνοντας ότι «αυτές είναι οι αξίες απέναντι στο λαϊκισμό μιας αναποτελεσματικής κυβέρνησης».

«Στόχος η ΝΔ να εκφράσει τους πολίτες της κοινής λογικής που αντιμάχονται τον λαϊκισμό. Θα έχουμε ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από κρίση. Δεν περισσεύει κανείς. Στόχος μου να εξασφαλίσω την ενότητα αλλά να πετύχω και τη διεύρυνση. Με τη στήριξή σας θα πετύχουμε τον στόχο μας» κατέληξε ο νέος πρόεδρος της ΝΔ.

«Και πρωθυπουργός» του ευχήθηκε από την πλευρά του ο απερχόμενος προσωρινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης.Σχόλια