Κηρύχθηκαν ως το «πιο γενναίο ζευγάρι της Βρετανίας»- Δείτε γιατί

Κηρύχθηκαν ως το «πιο γενναίο ζευγάρι της Βρετανίας»- Δείτε γιατί

Ο λοχίας Ρικ Κλέμεντ και η δεκανέας Χάνα Κάμπελ σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα είναι το πιο γενναίο ζευγάρι στη  χώρα. Ο 36χρονος άντρας τραυματίστηκε βαριά στο πόλεμο στο Αφγανιστάν και οι πιθανότητες να ζήσει ήταν μία στις 50.  Από τη μεριά της η 32χρονη Χάνα Κάμπελ θάφτηκε ζωντανή μετά από έκρηξη στον πόλεμο του Ιράκ. Η άτυχη γυναίκα έχασε το ένα της πόδι και οι πιθανότητες να επιβιώσει ήταν μία στις δέκα.

Το 2010 οι δύο Βρετανοί νοσηλεύτηκαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ, μια περίοδο που ήταν παντρεμένοι και αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια φιλία. Ο Κλέμεντ υποβλήθηκε σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων και τελικά του αφαιρέθηκε και το άλλο πόδι εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του.

Όπως αναφέρουν και οι δύο χώρισαν με τους συζύγους τους αφού η νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό στις ζωές τους ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί από τους τότε συντρόφους τους.

Τον περασμένο Μάρτιο ο λοχίας πρώτος έκανε το βήμα και αναζήτησε στο διαδίκτυο την Χάνα, η 32χρονη του έστειλε το βιβλίο της «Never Broken», στο οποίο αναφέρει πώς επέζησε και γρήγορα η φιλία τους εξελίχθηκε σε μια ρομαντική ιστορία.

Ο Ρικ Κλέμεντ ασχολείται τώρα με μια φιλανθρωπική οργάνωση και η Χάνα βρίσκεται στο πλευρό του. Η σχέση τους έχει γίνει γνωστή στην χώρα και ο Ρικ δήλωσε: «Όλα όσα μπορώ να πω είναι ότι η αγάπη νικάει τα πάντα».Σχόλια