ΚΚΕ: Και οι πέτρες γνωρίζουν…

ΚΚΕ: Και οι πέτρες γνωρίζουν…

«Την ίδια στιγμή που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι η ΝΑΤΟϊκή παρουσία στο Αιγαίο εντάσσεται στο πλαίσιο των εξελίξεων στην περιοχή και στον ανταγωνισμό του με τη Ρωσία, γεγονός που ομολόγησε και ο ίδιος ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, αποτελεί πρόκληση ο πρωθυπουργός να αναγορεύει το ΝΑΤΟ των πολέμων και των επεμβάσεων σε παράγοντα ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ και τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Τα συγχαρητήρια του ΓΓ του ΝΑΤΟ προς τον κ. Τσίπρα μαρτυρούν πόσο επικίνδυνη είναι η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, γιατί στην πράξη αποδεικνύεται ότι προωθείται βαθύτερη ενσωμάτωση και εμπλοκή της Ελλάδας σ’ αυτούς τους ανταγωνισμούς, τους πολέμους και τις επεμβάσεις,  που διογκώνουν και το μεταναστευτικό –προσφυγικό πρόβλημα.

Απόδειξη αποτελεί και το ότι η κυβέρνηση για την υλοποίηση των ΝΑΤΟϊκών σχεδίων στην περιοχή, το γύρο επιθέσεων στο Ιράκ και τη Λιβύη, θέτει στη διάθεση των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ τη βάση της Σούδας, τα ΝΑΤΟϊκά στρατηγεία και υποδομές» τονίζει το ΚΚΕ στο σχόλιό του.Σχόλια