«Κλείδωσε» συνάντηση Τσίπρα με ιδιοκτήτες και εργαζόμενους στα κανάλια

«Κλείδωσε» συνάντηση Τσίπρα με ιδιοκτήτες και εργαζόμενους στα κανάλια

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν σήμερα εκπρόσωποι της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) και της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος (ΕΤΙΤΒΕ) με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί τριμερής σύσκεψη μεταξύ ιδιοκτητών καναλιών -παλαιών και νέων- εργαζόμενων σε αυτά και κυβέρνησης.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Παππάς είπε στους τεχνικούς ότι τώρα πραγματοποιείται η μετάβαση σε βιώσιμα τηλεοπτικά σχήματα, καθώς η μέχρι τώρα εικόνα ήταν τηλεοπτικά σχήματα με συνεχώς μειούμενες θέσεις εργασίας και ταυτόχρονα αυξανόμενη υπερχρέωση.

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, αίτημα το οποίο εξετάζεται από την κυβέρνηση, όπως τους ενημέρωσε ο υπουργός Επικρατείας.

Σήκωσαν μαύρο πανό έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Νωρίτερα, τεχνικοί και δημοσιογράφοι στην ιδιωτική τηλεόραση πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και ζητούσαν συνάντηση από τον Πρωθυπουργό.

101016-maksimou-pano

Οι συγκεντρωμένοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τις αστυνομικές δυνάμεις και έφτασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου μάλιστα ανήρτησαν και μαύρο πανό στο οποίο αναγράφεται: «Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις«, ενώ στη συνέχεια πέταξαν και φέιγ βολάν. Οι τεχνικοί και οι δημοσιογράφοι κρατούσαν και πλακάτ με τα οποία απευθύνονταν ονομαστικά σε βουλευτές πρώην δημοσιογράφους.

Σχόλια