Κλειστές πόρτες και… μοναξιά για τον Μάρκο Μπόλαρη, την πρώτη του μέρα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (βίντεο)

Κλειστές πόρτες και… μοναξιά για τον Μάρκο Μπόλαρη, την πρώτη του μέρα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (βίντεο)

Η πρώτη μέρα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για τον αναπληρωτή υπουργό Μάρκο Μπόλαρη, ξεκίνησε με… ευτράπελα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο κ. Μπόλαρης έφτασε πεζός στις 08.30 το πρωί στο υπουργείο, και δέχτηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχές κάποιων υπαλλήλων.

Ωστόσο, τον αναπληρωτή υπουργό περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη όταν πήγε στο γραφείο του, αφού διαπίστωσε ότι είχε φτάσει νωρίτερα από τους συνεργάτες του και τις γραμματείς του, ενώ η πόρτα του γραφείου του ήταν κλειδωμένη.

Άμεσα, υπάλληλος του υπουργείου φρόντισε να ξεκλειδώσει την πόρτα για τον κ. Μπόλαρη, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και η γραμματέας του, η οποία απολογήθηκε για την καθυστέρησή της.

Από την πλευρά του ο κ. Μπόλαρης, αστειευόμενος δήλωσε ότι θα είναι στην ώρα του, ενώ επεσήμανε ότι θα βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών.

Στις 09.15 το πρωί έφτασε στο γραφείο του ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να κάνει «μια δουλειά που έπρεπε να έχει γίνει πριν 40 χρόνια», ενώ στις 10 το πρωί έφτασε στο υπουργείο Εργασίας η αναπληρώτρια υπουργός, Θεανώ Φωτίου, η οποία δήλωσε ότι «Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μου κάναμε».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια