Κλειστό και σήμερα το ΠΑΜΑΚ λόγω βλάβης στο σύστημα θέρμανσης

Κλειστό και σήμερα το ΠΑΜΑΚ λόγω βλάβης στο σύστημα θέρμανσης

Κλειστό θα παραμείνει και σήμερα το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, καθώς οι ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, προκάλεσαν σοβαρές βλάβες στο σύστημα θέρμανσης το οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας από προχθές.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πανεπιστημιακό ίδρυμα, παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, η αποκατάσταση λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης επιτεύχθηκε μόνο μερικώς. Για τον λόγο αυτό, το πανεπιστήμιο δεν θα λειτουργήσει για δεύτερη ημέρα.

«Οι παρεμβάσεις για την επιδιόρθωση των σοβαρών ζημιών που υπέστη το σύστημα συνεχίζονται εντατικά από την Τεχνική Υπηρεσία του Ιδρύματος, η οποία καταβάλλει από την Κυριακή συνεχείς προσπάθειες εντοπισμού και αποκατάστασης όλων των σημείων που υπέστησαν τις βλάβες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης, αναβάλλεται και η προγραμματισμένη, για αύριο στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου, για την έναρξη του νέου, πιστοποιημένου, προγράμματος εξειδίκευσης στην κατάρτιση φροντιστών ατόμων τρίτης ηλικίας με τίτλο «Σε φροντίζω», ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία της συνέντευξης Τύπου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΣχόλια