Κλόουν σκορπούν τον τρόμο τώρα και στην Μ. Βρετανία

Κλόουν σκορπούν τον τρόμο τώρα και στην Μ. Βρετανία

Το φαινόμενο με τις ανατριχιαστικές θεάσεις κλόουν που έχουν σκορπίσει τον τρόμο στις ΗΠΑ φαίνεται πως πέρασε πλέον στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι μαρτυρίες και οι αναφορές στη Μεγάλη Βρετανία για ανθρώπους με στολές και μάσκες κλόουν σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Στην τελευταία από μία σειρά περιστατικών, ένας άνθρωπος ντυμένος ως κλόουν, φορώντας μάσκα του σκι και καλυμμένος με κάτι που πιθανότητα έμοιαζε με κόκκινη μπογιά, εθεάθη να περπατά στο δρόμο στην πόλη Ashton-under-Lyne της επαρχίας του Great Manchester.

Σε άλλο περιστατικό που σημειώθηκε στην πόλη Chester-le-Street, στην κομητεία του Durham, τέσσερα παιδιά ηλικίας 11 και 12 ετών κατήγγειλαν τρομαγμένα ότι την ώρα που πήγαιναν στο σχολείο, ένας άντρας ντυμένος κλόουν τους ακολουθούσε από πίσω.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παιδιών, o άντρας είχε βαμμένο το πρόσωπό του και στο χέρι του κρατούσε ένα μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί της περιοχής προσπαθούν να εντοπίσουν το δράστη του περιστατικού, αν και καταχώρησαν το περιστατικό ως «φάρσα».

Την Πέμπτη, μία ομάδα πωλητών αυτοκινήτων στο Sheffield έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν έναν άνθρωπο ντυμένο ως κλόουν να περνάει δίπλα τους οδηγώντας ένα scooter.

Mετά τις ΗΠΑ, δεκάδες ανατριχιαστικές θεάσεις κλόουν σκορπούν τον τρόμο και στη Μ. Βρετανία

Οι ανατριχιαστικές θεάσεις κλόουν λαμβάνουν διαστάσεις επιδημίας σε κάθε γωνιά της Μεγάλης Βρετανίας, με δεκάδες αναφορές να έρχονται από περιοχές όπως το Merseyside, το Newcastle, τo Hertfordshire,το Sussex, το Plymouth κ.α., ενώ ο πανικός του κόσμου πολλαπλασιάζεται και εξαιτίας μίας σειράς λογαριασμών στα social media που φέρουν ονόματα όπως «Killer clowns» όπου ανεβαίνουν φωτογραφίες κλόουν έξω από σχολεία ή λίστες με πιθανούς επόμενους «στόχους».

Διαβάστε επίσης:

Ανατριχιαστικοί κλόουν τρομοκρατούν τις ΗΠΑ – Δείτε τι κάνουν (vids)Σχόλια