Κόμμα Δανειοληπτών για τη γιορτή της Δημοκρατίας: «Μαϊμού» μάζωξη, όσο και η ιδιότυπη δημοκρατία που έχουν στο κεφάλι τους

Κόμμα Δανειοληπτών για τη γιορτή της Δημοκρατίας: «Μαϊμού» μάζωξη, όσο και η ιδιότυπη δημοκρατία που έχουν στο κεφάλι τους

Έντονη κριτική στην πολιτική σκηνή της χώρας κάνει το κόμμα Δανειοληπτών – Ταυτότητα Κεντρώων, με αφορμή τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι «42 χρόνια μετά την ‘’αποκατάσταση’’ της Δημοκρατίας, το μόνο που αποκαταστάθηκε και επαυξήθηκε, είναι οι φόδρες στις τσέπες του γνωστού club των πολιτικών».

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση του κόμματος Δανειοληπτών – Ταυτότητα Κεντρώων:

«Τα γνωστά μέλη της λέσχης που… αποκατέστησε τη Δημοκρατία συναντήθηκαν και πάλι στην καθιερωμένη ετήσια δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μεταξύ “τυρού και αχλαδιού”, με φανταχτερές τουαλέτες, ξεδιάντροπα ντεκολτέ και έχοντας κάνει πλούσια και πάλι τα κομμωτήρια και τις μπουτίκ ρούχων της περιοχής Κολωνακίου και Κηφισιάς, εμφανίστηκαν σαν καλά φιλαράκια ξεχνώντας τις εκατέρωθεν ύβρεις που εκστομίζουν στη Βουλή, στις συνεντεύξεις τους και στις εμφανίσεις τους στα ΜΜΕ.

Η μποτοξαρισμένη αυτή κιτς μάζωξη είναι τόσο σάπια και μαϊμού όσο και η ιδιότυπη δημοκρατία που έχουν στο κεφάλι τους.

42 χρόνια “Δημοκρατίας” από τα οποία έχουμε να θυμηθούμε γεγονότα για τα οποία τα παιδιά μας μόνο να μας φτύνουν αξίζει:

Το “Καραμανλής ή Τανκς” της Αριστεράς ως άλλοθι στον Εθνάρχη της βίας και της νοθείας του 1961, της λιτότητας και του 25% πληθωρισμού, η μεγάλη παγίδα του υπερδανεισμού και του “Τσοβόλα δώστα όλα”, τα pampers και το “βρόμικο 1989”, η μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου, ο χορός της κλεψιάς των δισεκατομμυρίων των Ολυμπιακών Αγώνων, οι νταβατζήδες που στις μέρες του ανιψιού του… εθνάρχη όχι μόνο παρέμειναν αλλά και γιγαντώθηκαν, τα “Λεφτά υπάρχουν” του ΔΝΤ που οδήγησε στα 4 Μνημόνια εκ των οποίων το 4ο μας ήρθε από… Αριστερά.

Αυτή κυρίες και κύριοι είναι η δημοκρατία που υπηρέτησαν πιστά και συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον να υπηρετούν ο Πάκης, ο Κούλης, ο Αλέξης, η Φώφη και ο υπόλοιπος θίασος.

Και απέξω από το Θέατρο του Παραλόγου ένας λαός χρεοκοπημένος, που του έκλεψαν κάτι περισσότερο από το πορτοφόλι του: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ.

Ελληνίδες και Έλληνες είναι στη δική σου αποκλειστική αρμοδιότητα να συνεχίσουν να σε κοροϊδεύουν οι πολιτικοί απατεώνες της ρεμούλας και της διαπλοκής, οι υπαλληλίσκοι του Διεθνούς Τραπεζικού Λόμπι.

Αν τους αφήσεις σε 42 χρόνια από σήμερα δεν θα υπάρχεις και αν υπάρχεις το επώνυμό σου δεν θα έχει κατάληξη -όπουλος, -ίδης ή -άκης αλλά κάτι σε –τοκούνμπο».

 Σχόλια