Κόμμα Δανειοληπτών-Ταυτότητα Κεντρώων: Ο χρόνος αποξήρανε το Ποτάμι του Θεοδωράκη

Κόμμα Δανειοληπτών-Ταυτότητα Κεντρώων: Ο χρόνος αποξήρανε το Ποτάμι του Θεοδωράκη

Επίθεση στο Ποτάμι και τον επικεφαλής του, Σταύρο Θεοδωράκη, εξαπέλυσε το κόμμα Δανειοληπτών – Ταυτότητα Κεντρώων, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «το κόμμα-θυγατρική των μεγαλοσυμφερόντων, αφού καθοδήγησε ελάχιστους Έλληνες αναλαμβάνοντας τη διατεταγμένη υπηρεσία που του ανέθεσαν, αποχωρώντας σιγά-σιγά από τον πολιτικό στίβο παίζει τον τελευταίο τρισάθλιο ρόλο του: επιτίθεται πλαγίως στους Δανειολήπτες, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι πρόκειται για ευκατάστατους συμπολίτες μας οι οποίοι κοροϊδεύουν την κοινωνία».

«Η προσπάθειά σας να γενικεύσετε το σύνθημα «Δανειολήπτης=Τζαμπατζής», είναι κι αυτή μία υπηρεσία την οποία σας ανέθεσαν τα πολιτικά αφεντικά σας», συνεχίζουν σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής τους οι Δανειολήπτες, ενώ επισημαίνουν ότι «ούτε εμείς ούτε η Ελληνική Δικαιοσύνη πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι στην καλοστημένη απάτη που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν οι Τράπεζες σε συνεργασία με τους Δοσίλογους Πολιτικούς που κατέλαβαν την εξουσία».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του κόμματος Δανειοληπτών – Ταυτότητα Κεντρώων:

«Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΞΗΡΑΝΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.

Το κόμμα-θυγατρική των μεγαλοσυμφερόντων, αφού καθοδήγησε ελάχιστους Έλληνες αναλαμβάνοντας τη διατεταγμένη υπηρεσία που του ανέθεσαν, αποχωρώντας σιγά-σιγά από τον πολιτικό στίβο παίζει τον τελευταίο τρισάθλιο ρόλο του: επιτίθεται πλαγίως στους Δανειολήπτες, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι πρόκειται για ευκατάστατους συμπολίτες μας οι οποίοι κοροϊδεύουν την κοινωνία.

1)Κύριε Θεοδωράκη πρώτοι εμείς που εκπροσωπούμε τους Έλληνες Δανειολήπτες έχουμε επανειλημμένως στηλιτεύσει την τακτική αυτή ενός ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ποσοστού τζαμπατζήδων και ευκαιριακών, οι οποίοι είναι φυσικό να υπάρχουν σε οποιαδήποτε κοινωνία.

2)Η προσπάθειά σας να γενικεύσετε το σύνθημα «Δανειολήπτης=Τζαμπατζής», είναι κι αυτή μία υπηρεσία την οποία σας ανέθεσαν τα πολιτικά αφεντικά σας, τα οποία ως γνήσιοι εκπρόσωποι των τοκογλύφων των 4 συστημικών «ελληνικών» τραπεζών, έχουν κοινά συμφέροντα και επιδιώξεις με τους τραπεζίτες.

3)Για μία ακόμα φορά σας δηλώνουμε ότι ούτε εμείς ούτε η Ελληνική Δικαιοσύνη πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι στην καλοστημένη απάτη που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν οι Τράπεζες σε συνεργασία με τους Δοσίλογους Πολιτικούς που κατέλαβαν την εξουσία, με έναν επίσης εκλογικό νόμο-απάτη, που επιτρέπει σε κόμματα με 20-25% ποσοστό να κυβερνούν το υπόλοιπο 75& που δεν τους ψήφισε.

4)Το Ποτάμι που δημιουργήσατε κ. Θεοδωράκη με τη συνδρομή επαγγελματιών γυρολόγων του lifestyle, των μπαρ του Κολωνακίου και της αστικής μπουρζουαζίας του «δήθεν» ξεράθηκε ήδη και απαλλοτριώνεται.

Κάντε μας τη χάρη τουλάχιστον να μαζέψετε τα σκουπίδια που μεταφέρατε στο πέρασμά σας».Σχόλια