Κομοτηνή: Η κραυγή του πατέρα για το παιδί, που έπεσε θύμα του αρχιμανδρίτη

Κομοτηνή: Η κραυγή του πατέρα για το παιδί, που έπεσε θύμα του αρχιμανδρίτη

Σοκάρει ο πατέρας του μικρού παιδιού το οποίο σύμφωνα με όσα το ίδιο κατέθεσε βίωσε το πιο φρικτό σενάριο ζωής σε μία τρυφερή ηλικία.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φωνή της Ροδόπης», αρχιμανδρίτης από τη Βόρεια Ελλάδα παρενοχλούσε 5χρονο αγοράκι μέσα στο μοναστήρι του.

H κατάθεση του παιδιού που έγινε παρουσία παιδοψυχολόγου συγκλονίζει καθώς τα όσα περιγράφει είναι ανατριχιαστικά και αποτυπώνουν τις φριχτές στιγμές που βίωσε.

Ο πατέρας του εδώ και δύο χρόνια δίνει έναν αγώνα ζωής προκειμένου να καταφέρει να βρει τρόπο για να κινητοποιήσει αυτή τη φρικτή υπόθεση που όπως ισχυρίζεται συνετέλεσε στον ανεπανόρθωτο τραυματισμό της ψυχής και του σώματος του παιδιού του.

«Μου κατέστρεψε το παιδί μου, εδώ και δύο χρόνια παλεύω να βρω το δίκιο μου και κανείς δε με άκουγε, επιτέλους ελπίζω η Δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει και να τιμωρήσει αυτόν τον άνθρωπο. Το μόνο που ζητάω είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να δικαιωθεί το παιδί μου και μαζί με αυτό και όλα τα παιδιά που έχουν βρεθεί στη θέση του και φοβούνται να μιλήσουν. Είναι φρικτό αυτό που μας συνέβη εύχομαι να μη το ζήσει άλλος άνθρωπος στην οικογένειά του», λέει ο πατέρας του μικρού αγοριού.

 Σχόλια