Κομπίνα με τυφλό δανειολήπτη: Δήλωνε αδυναμία πληρωμής για να μην καταβάλει τις οφειλές του

Κομπίνα με τυφλό δανειολήπτη: Δήλωνε αδυναμία πληρωμής για να μην καταβάλει τις οφειλές του

Ακόμη μια υπόθεση ντροπής έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αφορά τους τρόπους διαφυγής επιφανών Ελλήνων που στην προσπάθεια να αποδώσουν τις απαιτούμενες οφειλές τους , προσφεύγουν ακόμη και στη Δικαιοσύνη.

Σε επικοινωνία του ereportaz με τον Πρόεδρο της ταυτότητας Δανειοληπτών και Πολιτικού φορέα, Γιώργο Μπαρτζώκη, έγινε γνωστό πως, άτομο που άνηκε στην κατηγορία Α.Μ.Ε.Α και ήταν μέλος της Ταυτότητας Δανειοληπτών, δήλωνε «αδυναμία » πληρωμής για να αποφύγει να πληρώνει την δόση των 900 ευρώ που του είχε επιβληθεί.

Για να πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Ο εν λόγω κύριος που διέθετε εισόδημα 2.500  ευρώ μηνιαίος ήταν υποχρεωμένος να πληρώνει δόση 900 ευρώ για οφειλές  80.000 ευρώ. Ωστόσο ο ίδιος μιας και δήλωνε αδυναμία πληρωμής, προσέφυγε στο Ειρηνοδικείο Αττικής, κάνοντας ρύθμιση στο νόμο Κατσέλη. Εν τέλη με απόφαση του Ειρηνοδικείου έγινε περικοπή 70% στο πόσο που υποχρεούταν να πληρώνει κάθε μήνα, με την δόση να πέφτει στα 300 ευρώ.

Στο τέλος της υπόθεσης αυτής όμως ο συγκεκριμένος κύριος νιώθοντας περήφανος για το κατόρθωμα του , αποκάλυψε στα υπόλοιπα μέλη της Ταυτότητας Δανειοληπτών τον πραγματικό λόγο που ζήτησε να του μειωθεί το ποσό της δόσης και αυτός σίγουρα δεν ήταν λόγω οικονομικής δυσχέρειας .

Στο άκουσμα όμως της αποκάλυψης αυτής, ο πρόεδρος Ταυτότητας Δανειοληπτών ζήτησε την άμεση διαγραφή του στελέχους , καθώς τέτοιου είδους περιπτώσεις οδηγούν στην αμαύρωση του Οργανισμού.

 Σχόλια