Κωνσταντινόπουλος: Ο Τσίπρας σαμποτάρει την επένδυση στο ελληνικό

Κωνσταντινόπουλος: Ο Τσίπρας σαμποτάρει την επένδυση στο ελληνικό

Ο υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9, καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσημεριανό ρεπορτάζ» με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κωνσταντινόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ευθέως ότι «σαμποτάρει» την επένδυση στο Ελληνικό. Όπως είπε, εδώ και 6 μήνες δεν έχει γίνει κάποιο βήμα μπροστά για να αρχίσει το έργο, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι σκόπιμα η κυβέρνηση δεν θέλει επενδύσεις στη χώρα για να ικανοποιήσει δικούς της σκοπούς. Οι ρυθμοί χελώνας που βαδίζει η επένδυση, στερούν σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντινόπουλο, θέσεις εργασίας, ποιοτικό τουρισμό καθώς και αύξηση 2% του ΑΕΠ που μεταφράζεται σε 8 δις έσοδα.

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα έχει κατατεθεί ερώτηση από 18 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τον ορισμό των αρχαιολογικών χώρων στην έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, γεγονός που προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης καθώς προκαλείται καθυστέρηση στο έργο.

Στη συνέχεια της ιδιας συνέντευξης ο κ. Κωνσταντινόπουλος, συνέχισε την σκληρή κριτική εναντίον της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ σχετικά με το θέμα της διαπραγματευσης και της αξιολογησης που δεν έχει κλείσει. Όπως τόνισε η καθυστέρηση προκαλείται από την ίδια την κυβέρνηση και αποτελεί επικοινωνιακό παιχνίδι. Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προέβλεψε επίσης ότι η κυβέρνηση θα υπογράψει  όλα τα νέα μέτρα που θα επιβληθούν από τους δανειστές.

Τέλος όπως είπε, «λύση για τη χώρα αποτελούν οι εκλογές καθώς ο κ. Τσίπρας έκανε το λάθος να μην αποζητήσει εξ’ αρχής την εθνική συνεννόηση» αλλά φέρνει διαρκώς δυσμενέστερα μέτρα.

 

Ακούστε το ηχητικό από τη συνέντευξη στον Πέτρο Κουσουλό

Συνέντευξη στον Πέτρο Κουσουλό

 Σχόλια