Κωνσταντοπούλου: Κάποιοι θέλουν να «θάψουν» την Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος

Κωνσταντοπούλου: Κάποιοι θέλουν να «θάψουν» την Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος

Σε διεθνές συνέδριο για το χρέος («Debt Common Project for Europe») που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως μία εκ των κεντρικών ομιλητών.

Η κ. Κωνσταντοπούλου, παρουσίασε τα γεγονότα που οδήγησαν στην υπογραφή του τρίτου ελληνικού μνημονίου, μίλησε για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, αλλά και για το έργο της επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Στέλνοντας τα μηνύματά της προς την Ελλάδα, και «καρφώνοντας» ουσιαστικά τον νυν πρόεδρο του κοινοβουλίου, Νίκο Βούτση, η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι «κάποιοι ενοχλούνται από τα Πορίσματα της Επιτροπής και θέλουν να τη θάψουν», προσθέτοντας ότι «ξεχνούν ότι η Επιτροπή είναι σπόρος που έχει ήδη μπολιάσει τις ευρωπαϊκές κοινωνίες και φυτρώνει σε όλη την Ευρώπη».

1

Στο περιθώριο του συνεδρίου, η κ. Κωνσταντοπούλου πραγματοποίησε σειρά από επαφές.

Συγκεκριμένα, συνάντησε τα μέλη της Επιτροπής Αλήθειας, Σέρτζι Κουτίγιας και Ερίκ Τουσσέν, τον Ισπανό Ευρωβουλευτή των Podemos, Miguel Urban Crespo, αλλά και με άλλους εκπροσώπους των στηριζόμενων από τους Podemos και την Ενωμένη Αριστερά Δημοτικών Αρχών της Βαρκελώνης και της Μαδρίτης.Σχόλια