Κωνσταντοπούλου: Κατάπτυστη η ανακοίνωση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Έργο αυτών που αποφάσισαν να σκοτώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Κωνσταντοπούλου: Κατάπτυστη η ανακοίνωση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Έργο αυτών που αποφάσισαν να σκοτώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, λόγω έλλειψης απαρτίας, καθώς συμμετείχαν μόνο οι Βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας, Ραχήλ Μακρή και Γιάννης Σταθάς.

Ωστόσο, η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, βρήκε αφορμή από το γεγονός, προκειμένου να σχολιάσει την ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που αρνείται να συμμετάσχει στις επικείμενες συνεδριάσεις της Βουλής.

Αναλυτικότερα, η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «φερόμενη ανακοίνωση του Προεδρείου της ΚΟ» και πρόσθεσε: «επειδή είμαι μέλος του γνωρίζω ότι δεν συνεδρίασε, και από άλλα μέλη του Προεδρείου γνωρίζω ότι δεν ρωτήθηκαν ούτε ενημερώθηκαν για την σύνταξη της κατάπτυστης ανακοίνωσης».

«Αυτή η ανακοίνωση είναι έργο αυτών που αποφάσισαν να σκοτώσουν τοΝ ΣΥΡΙΖΑ, εκείνων που υπέγραψαν συμβόλαιο θανάτου για το κόμμα μας» σημείωσε η ίδια, κ πρόσθεσε «Στο όνομα μιας Κ.Ο. εκδίδονται ανακοινώσεις που τορπιλίζουν την κοινοβουλευτική και δημοκρατική λειτουργία, η Βουλή δεν αυτοκαταργείται, δεν αυτοδιαλύεται, η Βουλή λειτουργεί».Σχόλια