Κωνσταντοπούλου: Ο Μητσοτάκης «απλά μιλά για εκλογές, χωρίς να το εννοεί»

Κωνσταντοπούλου: Ο Μητσοτάκης «απλά μιλά για εκλογές, χωρίς να το εννοεί»

Ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «απλά μιλά για εκλογές χωρίς να το εννοεί», υποστήριξη η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, προσθέτοντας ότι «αυτό που δείχνει να θέλει ο κ. Μητσοτάκης είναι να παρατείνει όσο το δυνατόν περισσότερο τον βίο αυτής της κυβέρνησης».

Ο κ. Μητσοτάκης «απλά μιλά για εκλογές, χωρίς να το εννοεί, και δίνει άλλοθι στην κυβέρνηση να μιλά ως δήθεν αριστερή και να πάρει μια παράταση χρόνου», είπε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου, ενώ υποστήριξε ότι «η λύση δε θα έλθει, ούτε με παλιές συνταγές, ούτε με τόσο χρεοκοπημένα πολιτικά κόμματα, τα οποία έχουν κριθεί στη διαδρομή και έχουν καταστρέψει τη χώρα».

Αναφορικά με την κυβέρνηση, η κ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι είχε την ευκαιρία το 2015, πριν από το δημοψήφισμα, να αποδείξει ότι αποτελείται συνολικά από καινούργια πρόσωπα και από άλλη νοοτροπία.

«Δυστυχώς, κατά μεγάλο ποσοστό κυβερνητικών στελεχών, απέδειξε όχι ότι απλώς είναι μια από τα ίδια, αλλά και χειρότερη», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τη διαπραγμάτευση η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι η «Πλεύση Ελευθερίας» υπερασπίζεται το δικαίωμα του λαού να γνωρίζει την αλήθεια.

«Αυτό το δικαίωμα στην αλήθεια παραβιάζεται και βιάζεται καθημερινά. Πίσω από κλειστές πόρτες γίνονται οι διαβουλεύσεις και οι διαπραγματεύσεις, πίσω από κλειστές πόρτες παίρνονται οι αποφάσεις, χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση, υποτίθεται για το καλό μας, χωρίς εμάς για εμάς, δήθεν για το καλό μας», επεσήμανε σχετικά.Σχόλια