Κοντά στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του 14χρονου αγοριού στη Θεσσαλονίκη είναι οι Αρχές

Κοντά στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του 14χρονου αγοριού στη Θεσσαλονίκη είναι οι Αρχές

Ένα χτύπημα στη καρωτίδα έμελλε να «κόψει» απότομα το νήμα της ζωής ενός 14χρονου αγοριού στο χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για δολοφονία η οποία συναντάται σπάνια στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά και -αναμενόμενα- έχει αναστατώσει την περιοχή.

kid2
Το 14χρονο θύμα

Το περιστατικό συνέβη Κυριακή πρωί. Ο άτυχος νεαρός διασκέδαζε το βράδυ με φίλους του, καθώς όμως οι ώρες περνούσαν και οι γονείς είδαν ότι το παιδί τους δεν επέστρεψε στο σπίτι, ανέφεραν την εξαφάνιση του στην αστυνομία, ωστόσο στις 11:00 το πρωί, βρέθηκε χτυπημένο στο λαιμό.

Το πτώμα του βρέθηκε πεταμένο σε χόρτα έξω από την πόρτα του τοπικού γυμναστηρίου.

kid1

Ο τρόπος με τον οποίο ο αδίστακτος δολοφόνος έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του παιδιού ήταν, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, ερασιτεχνικός. Το μαχαίρι (ένα κουζινομάχαιρο για την ακρίβεια) με το οποίο κάρφωσε στο λαιμό τον 14χρονο, το άφησε στον τόπο του εγκλήματος, χωρίς να σκεφτεί να το κρύψει κάπου, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Στα νύχια του δολοφονημένου παιδιού βρέθηκε ξένο γενετικό υλικό, το οποίο αποκαλύπτει την ταυτότητα του δράστη, με τον οποίο πάλεψε το θύμα, για να υπερασπιστεί τη ζωή του.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ήδη, φίλοι του 14χρονου δίνουν καταθέσεις στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι φίλοι του έχουν καταθέσει ότι τον άφησαν σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι του ενώ δεν γνωρίζουν τι έγινε στην συνέχεια. 

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ένας από τους φίλους του 14χρονου, μαζί με τους γονείς του, οδηγήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δώσουν καταθέσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση

Σήμερα (12-06-2016) και ώρα 10:30, στην περιοχή Γέφυρα Θεσσαλονίκης, βρέθηκε νεκρός από περίοικους και περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, 14χρονος ημεδαπός.

Σύμφωνα με αυτοψία κας. Ιατροδικαστή, ο ανήλικος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 Σχόλια