«Κονταροχτυπιούνται» στα δελτία ειδήσεων οι Τσίπρας- Καμμένος

«Κονταροχτυπιούνται» στα δελτία ειδήσεων οι Τσίπρας- Καμμένος

Πρωταγωνιστές στα δελτία ειδήσεων φαίνεται ότι θα γίνουν λύνοντας τις διαφορές τους ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο κυβερνητικός του εταίρος, Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα εμφανιστεί αύριο στο δελτίο του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα, στις 19:55, όπου θα σχολιάσει όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας και θα δώσει απαντήσεις για την στάση των ΑΝΕΛ έναντι της κυβέρνησης.

Από την άλλη πλευρά, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί μία ώρα νωρίτερα στο δελτίο ειδήσεων του Open, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Έλλη Στάη.

Καθώς φαίνεται, ο Πάνος Καμμένος επιθυμεί να έχει τον τελευταίο λόγο, καθώς θα έχει εικόνα των όσων θα έχει πει ο πρωθυπουργός και, πιθανότατα, θα διαμορφώσει την τοποθέτησή του στο δελτίο του Star, με βάση τα όσα θα έχει πει προηγουμένως ο κ. Τσίπρας. Το δελτίο του Open ξεκινάει στις 19:00, ενώ αυτό του Star περίπου μία ώρα αργότερα, στις 19:55.

Κι όλα αυτά, ενώ αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, από την οποία αναμένεται να προκύψουν πολιτικές εξελίξεις και να αποφασιστεί εάν το κόμμα του Πάνου Καμμένου θα παραμείνει στον κυβερνητικό συνασπισμό ή θα επιλέξει να αποχωρήσει.

 


Σχόλια