Κόντρα Πολάκη-ΝΔ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό

Κόντρα Πολάκη-ΝΔ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό

Διαστάσεις λαμβάνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, και στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη χθεσινή αιφνιδιαστική επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία έκανε στις 04.00 τα ξημερώματα, εξαπέλυσε σφοδρή κριτική τόσο στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στον Άδωνι Γεωργιάδη για την περίοδο που ο ίδιος διετέλεσε υπουργός Υγείας.

«Οταν εκλεινε ο Αδωνις 4 νοσοκομεια και εδιωχνε 2500 γιατρους απο την πρωτοβαθμια ,(τοτε ντε που ησουν υπουργος διοικητικης ανασυγκροτησης και εβγαλες σε διαθεσιμοτητα και απολυση 15000) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ;;;;;;;;
Αλλαξε image maker ,απο γκρεμο σε καταστροφη σε παει…..(παντα γυρω απ το κολωνακι βεβαια ειτε για καφε ειτε για εφημερια )», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικές δικτύωσης.

Η απάντηση της ΝΔ

«Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του κ. Πολάκη για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, τον “Ευαγγελισμό”.

Αντί να βρίζει όμως, επειδή ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε χρέος του να μιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς, ας τολμήσει – όπως υποχρεούται – να κάνει το ίδιο. Και βέβαια ας προσπαθήσει, τουλάχιστον, να δώσει έμπρακτες απαντήσεις στα προβλήματα, που – με ευθύνη της Κυβέρνησης – συσσωρεύτηκαν στο χώρο της Υγείας.

Όσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευθυμισμό μπορεί να αποκαλείται Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας».Σχόλια