Η κορυφαία ελληνική εταιρία ηλεκτρονικού τσιγάρου Alter ego για μία ακόμη φορά αποδεικνύει την δέσμευσή της στην ποιότητα και την παροχή ασφαλών προϊόντων ατμίσματος…

Η κορυφαία ελληνική εταιρία ηλεκτρονικού τσιγάρου Alter ego για μία ακόμη φορά αποδεικνύει την δέσμευσή της στην ποιότητα και την παροχή ασφαλών προϊόντων ατμίσματος…

Είναι γνωστό ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο συνεχίζει να είναι σημαντικά λιγότερο «βλαβερό» για την τσέπη σας από το συμβατικό, ακόμα και μετά την επιβολή του Φόρου Κατανάλωσης!
Ακόμα και οι μη καπνιστές γνωρίζουν ότι το κάπνισμα πληρώνεται ακριβά!

Φυσικά, δεν αναφερόμαστε μόνο στις θανατηφόρες ασθένειες που προκαλεί, αλλά και στην «τσουχτερή» τιμή του. Μάλιστα, από 01/01/2017 η επιβολή του Φόρου Κατανάλωσης έφερε αυξήσεις στην τιμή του πακέτου των τσιγάρων από 0,50€ έως και 1€, ενώ τα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου επιβαρύνθηκαν με μια αύξηση της τάξεως των 0,10€/ml.
Φανταζόζασταν ότι ένας ατμιστής ξοδεύει περίπου 1000 ευρώ λιγότερα το χρόνο από έναν καπνιστή; Διαβάστε περισσότερα στο πολύ ενδιαφέρον blog post της «alter ego».
(http://blog.alterego.gr/hlektroniko-tsigaro-oikonomia-infographic)

Η Alter Ego, η κορυφαία ελληνική εταιρία ηλεκτρονικού τσιγάρου, που άνοιξε το πρώτο retail store ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ευρώπη τo 2010, έχει δημιουργήσει σήμερα ένα πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων, σε μία αγορά η οποία κινείται με ρυθμούς ανάπτυξης που ξεπερνούν το 25% ετησίως.

Αξίζει καταρχήν να σημειώσουμε, ότι όλα τα υγρά «alter ego» κατασκευάζονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρίας στην Ελλάδα.

Από 1/3/2017 τέθηκε σε ισχύ η ευρωπαϊκή ρυθμιστική οδηγία για τα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου. Μεταξύ άλλων η οδηγία επιβάλλει την πώληση υγρών αναπλήρωσης αποκλειστικά σε συσκευασίες των 10ml, διάφορες σημάνσεις στο εξωτερικό αλλά και εσωτερικό μέρος της συσκευασίας των e liquids κ.α

Η alter ego, με σεβασμό στον Έλληνα καταναλωτή, και με αέναη επένδυση στη διασφάλιση ποιότητας, επιπροσθέτως του εναρμονισμού της με την ευρωπαϊκή και ελληνική σχετική νομοθεσία (από την πρώτη κιόλας μέρα εφαρμογής της), προχώρησε για άλλη μία φορά σε εφαρμογή προτύπων που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των αρμόδιων αρχών και φορέων.

Με στόχο την διαχρονική διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, και βάσει του συστήματός της «Quality PLUS», προχώρησε στο εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου από το Εθνικό Κέντρο έρευνας Φυσικών Επιστημών ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, για ΟΛΑ τα υγρά αναπλήρωσης «alter ego».

Το εργαστήριο αναλύσεων του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε ΔΗΜΟΚΡIΤΟΣ, διενεργεί ελέγχους

Α) ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ

Ανάλυση δειγμάτων πρώτων υλών με σκοπό τον έλεγχο ομοιότητας διαφορετικών παρτίδων δειγμάτων πρώτης ύλης, αλλά και επιβεβαίωση απουσίας απαγορευμένων ουσιών (π.χ Diacetyl /Διακετύλιο, Acetyl–Propionyl /Ακετυλο-Προπιονύλιο, acetoine κ.α).
Β) ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ανάλυση δειγμάτων ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΙΔΑΣ τελικών προϊόντων, με σκοπό τον ποσοτικό προσδιορισμό νικοτίνης, προπυλενογλυκόλης, γλυκερίνης, αρωματικων ουσιών και νερού.

Έτσι η alter ego, εξασφαλίζει σε κάθε πελάτη της, ότι αγοράζοντας ένα οποιοδήποτε υγρό «alter ego», η σύστασή του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια με κάθε προηγούμενο ή επόμενο υγρό ίδιας γεύσης έχει αγοράσει, και τα συστατικά του, ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που αναγράφονται στη συσκευασία. Γιατί το άτμισμα (όπως δήλωσε στέλεχος της εταιρίας), εκτός από απολαυστικό, οφείλει να είναι και ασφαλές.

Ραγδαία εξάπλωση του δικτύου καταστημάτων ηλεκτρονικού τσιγάρου «alter ego»
Η κορυφαία ελληνική εταιρία επεκτείνει το δίκτυό της με ραγδαίους ρυθμούς, έχοντας σήμερα 50 καταστήματα και 200 σημεία πώλησης. Το άτμισμα αγκαλιάζεται από όλο και περισσότερους Έλληνες ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές και διεθνείς τάσεις.

Η χαμηλή αρχική επένδυση, η γρήγορη απόσβεση, το μεγάλο περιθώριο κέρδους, η ενδελεχής εκπαίδευση, το συνεχές πολυεπίπεδο support (business, finance, operational, marketing, legal) και η πίστη στο δίκτυό της και την πρωτοπορία συνθέτουν την franchising πλατφόρμα της εταιρίας, αναδεικνύοντάς τη σε μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές για νέους franchisees. Για αυτό άλλωστε δεν είναι τυχαίες οι διακρίσεις της, με τελευταία το Βραβείο BEST USE OF TECHNOLOGY, στην 9η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS.

Το πάθος για το άτμισμα, η αναγνωρισμένη τεχνογνωσία της εταιρίας, τα καινοτόμα καταστήματα, το δυναμικό product mix που διαθέτει (συσκευές στην αιχμή της τεχνολογίας, τεράστια ποικιλία πιστοποιημένων e liquids, πρωτότυπα accessories, κάρτα προνομίων, αξιόλογα services) η απόλυτη δέσμευση στην ποιότητα, στην ασφάλεια και το σεβασμό του καταναλωτή, γίνονται αντιληπτά από την πρώτη κιόλας επίσκεψη σε ένα κατάστημα της εταιρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα καταστήματα είναι στελεχωμένα με εξαιρετικά εξειδικευμένο προσωπικό (vape experts) που προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά, σε ασυναγώνιστες τιμές.
Ένας κόσμος απόλαυσης, μοναδικά προσιτός, σας περιμένει να τον δοκιμάσετε!

Αγγλία: Ένας καπνιστής μεταβαίνει στο ηλεκτρονικό τσιγάρο κάθε 4 λεπτά!

Κάθε 4 λεπτά, ένας Βρετανός καπνιστής γίνεται… ατμιστής! Κι αυτό διότι στη συγκεκριμένη χώρα, οι επίσημες αρχές, δηλαδή τόσο το υπουργείο υγείας όσο και ο Ιατρικός Σύλλογος έχουν εκδώσει σαφείς ανακοινώσεις στις οποίες καταδεικνύουν τα σημαντικά οφέλη του ατμίσματος, για τους καπνιστές που θέλουν να διακόψουν τη βλαβερή τους συνήθεια.

Διαβάστε περισσότερο στο πολύ ενδιαφέρον blog post της ‘alter ego’.
http://blog.alterego.gr/stin-agglia-enas-kapnistis-metavainei-sto-ilektroniko-tsigaro-kathe-4-deyteroleptaΣχόλια