Κόρινθος: Και 4 ανήλικοι στη σπείρα που έκλεβε σπίτια – Πάνω από 89.000 ευρώ η λεία τους

Κόρινθος: Και 4 ανήλικοι στη σπείρα που έκλεβε σπίτια – Πάνω από 89.000 ευρώ η λεία τους

Εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Κορίνθου 25 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής, σε σπίτια στην Κόρινθο και σε χωριά της περιοχής.

Για τις υποθέσεις κατηγορούνται 6 άτομα, όλοι Έλληνες, εκ των οποίων 3 άντρες -ένας 30χρονος και δύο ανήλικοι-, και 3 γυναίκες -μία 43χρονη και δύο ανήλικες-, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας της ασφάλειας Κορίνθου, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, κατά το χρονικό διάστημα από 3 Δεκεμβρίου του 2014 έως και 22 Μαΐου 2016, διέπραξαν συνολικά 24 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής, σε σπίτια στην Κόρινθο και σε χωριά των Δήμων Κορινθίων, Λουτρακίου-Περαχώρας, Σικυωνίων και Βέλου- Βόχας.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές κ.ά., η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 89.600 ευρώ.

Παράλληλα, συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Κιάτο, ο ένας ανήλικος, γιατί δήλωσε ψεύτικα στοιχεία της ταυτότητάς του στους αστυνομικούς.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής της σπείρας σε διάπραξη και άλλων, παρόμοιων αδικημάτων.Σχόλια