Κουμουτσάκος: Αυτό που ζούμε είναι μια φάρσα

Κουμουτσάκος: Αυτό που ζούμε είναι μια φάρσα

Σε ερώτηση σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει η Νέα Δημοκρατία αν φτάσουμε στο ίδιο σημείο με τη διαπραγμάτευση του 2015 και προκύψει μία ψηφοφορία στη Βουλή όπου η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να περάσει μόνη της τα μέτρα, ο Γιώργος Κουμουτσάκος απάντησε«Είναι σαφής η θέση μας: Δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Αυτό το παιχνίδι δεν θα το παίξουμε».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ συμπλήρωσε: «εδώ είναι ένα ξαναπαιγμένο έργο, μόνο που αυτό επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Η δραματοποίηση της διαπραγμάτευσης, ώστε να φτάσουμε στο παρά ένα, για να στηθούν πολιτικοί εκβιασμοί προς όλο το όλο φάσμα, δεν πρόκειται να επαναληφθεί» και συμπλήρωσε:

Ο κ. Κουμουτσάκος στην ίδια συνέντευξη για τον Realfn, πρόσθεσε: «Η ΝΔ, ο πρόεδρός της, έχει εγκαίρως τοποθετηθεί, με μία πολύ απλή και λογική θέση, ότι οι δημοκρατίες δεν κυβερνώνται με δύο διαφορετικές πλειοψηφίες: Μία πλειοψηφία που αφορά τις πολύ δύσκολες αποφάσεις -εκεί χρειάζεται η στήριξη των κομμάτων της αντιπολίτευσης- και μία άλλη πλειοψηφία, η βολική πλειοψηφία του κυβερνώντος κόμματος και του συντρόφου τους από τα δεξιά, του κ. Καμμένου, θα ψηφίζει τα μέτρα εκείνα που τους επιτρέπει να κάνουν πολιτικές και κομματικές επενδύσεις».Σχόλια