Κουμουτσάκος: Αυτό που ζούμε είναι μια φάρσα

145 0

Σε ερώτηση σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει η Νέα Δημοκρατία αν φτάσουμε στο ίδιο σημείο με τη διαπραγμάτευση του 2015 και προκύψει μία ψηφοφορία στη Βουλή όπου η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να περάσει μόνη της τα μέτρα, ο Γιώργος Κουμουτσάκος απάντησε«Είναι σαφής η θέση μας: Δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Αυτό το παιχνίδι δεν θα το παίξουμε».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ συμπλήρωσε: «εδώ είναι ένα ξαναπαιγμένο έργο, μόνο που αυτό επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Η δραματοποίηση της διαπραγμάτευσης, ώστε να φτάσουμε στο παρά ένα, για να στηθούν πολιτικοί εκβιασμοί προς όλο το όλο φάσμα, δεν πρόκειται να επαναληφθεί» και συμπλήρωσε:

Ο κ. Κουμουτσάκος στην ίδια συνέντευξη για τον Realfn, πρόσθεσε: «Η ΝΔ, ο πρόεδρός της, έχει εγκαίρως τοποθετηθεί, με μία πολύ απλή και λογική θέση, ότι οι δημοκρατίες δεν κυβερνώνται με δύο διαφορετικές πλειοψηφίες: Μία πλειοψηφία που αφορά τις πολύ δύσκολες αποφάσεις -εκεί χρειάζεται η στήριξη των κομμάτων της αντιπολίτευσης- και μία άλλη πλειοψηφία, η βολική πλειοψηφία του κυβερνώντος κόμματος και του συντρόφου τους από τα δεξιά, του κ. Καμμένου, θα ψηφίζει τα μέτρα εκείνα που τους επιτρέπει να κάνουν πολιτικές και κομματικές επενδύσεις».Join the Conversation