Κουμουτσάκος: Δεν κρύβεται η ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ στους καταληψίες

Κουμουτσάκος: Δεν κρύβεται η ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ στους καταληψίες

Στα ύψη συντηρεί η Νέα Δημοκρατία την αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή τις καταλήψεις. Ο εκπρόσωπός της Γιώργος Κουμουτσάκος αναφέρει ότι «η ανοχή-κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στους γνωστούς -αγνώστους και στους καταληψίες δεν κρύβονται, εξελίχθηκαν σε ανοικτή συμπόρευση μαζί τους».

Ο κ. Κουμουτσάκος μνημονεύει δηλώσεις στελεχών του για να σχολιάσει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στις συνιστώσες που προφανώς πάντα υπάρχουν».

Μεταξύ άλλων λέει ότι «η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου διερωτάται γιατί τους «πείραξαν» οι καταλήψεις και δηλώνει πως τις προτιμά από γεγονότα που συμβαίνουν σε άλλες χώρες».

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης αντιτάσσεται στην απομάκρυνση των καταληψιών της Θεσσαλονίκης και διαφωνεί με τις αποφάσεις που εξαναγκάστηκε να πάρει ο αρμόδιος υπουργός», συμπληρώνει.

Επίσης, ο εκπρόσωπος αναφέρεται και στην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη, η οποία «εξηγεί ότι δεν είναι η κυβέρνηση, αλλά η Δικαιοσύνη που αποφάσισε την απομάκρυνση των καταληψιών και θεωρεί τις καταλήψεις κοινωνική προσφορά».

«Η κυβέρνηση παραπαίει και σε αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα», σχολιάζει και συμπληρώνει: «Ο μπούσουλας χάθηκε. Ξεκάθαρη θέση δεν υπάρχει. Πρωθυπουργός υπάρχει;»Σχόλια