Κουμουτσάκος για τηλεοπτικές άδειες: Είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει για το φιάσκο που ερχόταν

Κουμουτσάκος για τηλεοπτικές άδειες: Είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει για το φιάσκο που ερχόταν

«Κοίτα ποιος μιλάει! Η κυβέρνηση, η οποία διασύρεται με το διαγωνισμό – επιθεώρηση και έχει παγιδευτεί στον ιστό της αδιαφάνειας και της διαπλοκής, που η ίδια έφτιαξε, έχει το πολιτικό θράσος να ασκεί κριτική στη Νέα Δημοκρατία», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει για το φιάσκο που ερχόταν. Δεν μας άκουσαν», πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος, τονίζοντας ότι «είναι ολοφάνερο πως ο διαγωνισμός τους κατέπεσε στη συνείδηση του κόσμου, αλλά και στην πράξη. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις και φτηνός λαϊκισμός».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού κατηγόρησε το κόμμα της της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «δίνει αυτή τη στιγμή την ύστατη μάχη, προκειμένου να υπερασπιστεί ένα καθεστώς ανομίας, αυθαιρεσίας και διαπλοκής που κυριάρχησε στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο επί σχεδόν 30 χρόνια».

«Η αγωνία της ΝΔ μπροστά στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης, είναι περισσότερο από ορατή», ανέφερε ακόμη η ανακοίνωση.Σχόλια