Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας μοιράζει αυθαίρετα τις τηλεοπτικές άδειες

Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας μοιράζει αυθαίρετα τις τηλεοπτικές άδειες

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα, Πέμπτη (11/02/2016) ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, τονίζοντας ότι αφαιρεί από το ΕΣΡ τη δικαιοδοσία να δίνει τηλεοπτικές άδειες.

«Θέλει να μοιράσει η κυβέρνησή του τις τηλεοπτικές άδειες. Χωρίς να δίνει εξήγηση, αποφασίζει αυθαίρετα και αυταρχικά να δώσει τέσσερις άδειες. Κινείται πάνω από το Σύνταγμα και κάτω από το τραπέζι. Χτίζουν κύκλωμα διαπλοκής, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους» δήλωσε ο Γ. Κουμουτσάκος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και έκανε λόγο για «απόπειρα πολιτικής πόλωσης και διχασμού».

«Είναι μόνιμος εκφραστής διχαστικού λόγου», πρόσθεσε, αναφέροντας ως παραδείγματα το μνημόνιο-αντιμνημόνιο, το ναι και το όχι, το παλιό και το νέο.

«Τώρα κατασκευάζει νέα διχαστική γραμμή. Διχάζει με όρους διαπλοκής από τη μία, και δήθεν αθωότητας από την άλλη. Ονομάζει διαπλοκή καθέναν που στρέφεται απέναντι στην πολιτική του. Δηλαδή όλους. Αυτός ο νέος διαχωρισμός, ο νέος στα σκαριά διχασμός, δεν πρόκειται να περάσει», υπογράμμισε – μεταξύ άλλων – ο Γ. Κουμουτσάκος.Σχόλια