Κουμουτσάκος στο Twitter: Απαιτώ τη άμεση σύλληψη των δραστών

Κουμουτσάκος στο Twitter: Απαιτώ τη άμεση σύλληψη των δραστών

Μετά την επίθεση που δέχθηκε χθες το απόγευμα έξω από την Βουλή, ο βουλευτής της ΝΔ, φαίνεται πως δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στη μοίρα του, αφού απαιτεί εδώ και τώρα, την σύλληψη των υπαίτιων.

Ο κ.  Κουτσούκος,τόσο στη Βουλή όσο και από την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει, έκανε γνωστές τις διαθέσεις του σχετικά με την τροπή που επιθυμεί να πάρουν τα γεγονότα και δηλώνει sto Τwitter: «Όπως κάθε δημοκρατικός πολίτης, απαιτώ από τη δημοκρατική Πολιτεία την άμεση σύλληψη των δραστών της χθεσινής φασιστικής επίθεσης»3

Έπειτα,ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να κάνει δηλώσεις σε μέσα ενημέρωσης, αλλά ισχύει ό,τι είπε στη Βουλή, που παρά τα προβλήματά της, είναι η ψυχή της δημοκρατίας.

Ο κ. Κουμουτσάκος προανήγγειλε ότι θα υποβάλλει μήνυση, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ κατηγόρησε ως ηθικό αυτουργό το Νίκο Φίλη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά οι προκλήσεις και οι ανιστόρητες δηλώσεις του υπουργού είναι το έδαφος που καλλιεργείται ο σπόρος της βίας, της μισαλλοδοξίας, του εξτρεμισμού.

«Επομένως, υπάρχει αυτός που έδρασε και οι ηθικοί αυτουργοί» είπε ο βουλευτής.

Πάντως εξέφρασε την πρόθεσή του να μην καταθέσει μήνυση κατά του υπουργού Παιδείας.Σχόλια