Κουρουμπλής: Υφιστάμεθα εκβιασμό αλλά θα εξαντλήσουμε την τετραετία (ηχητικό)

Κουρουμπλής: Υφιστάμεθα εκβιασμό αλλά θα εξαντλήσουμε την τετραετία (ηχητικό)

Στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9 και τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, μίλησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, από την Κρήτη, όπου βρίσκεται συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με στόχο την επικοινωνία των αιτημάτων των τοπικών παραγωγικών φορέων.

Ο κ. Κουρουμπλής μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, αλλά και το πώς θα μπορούσαν να δοθούν λύσεις σε αυτά, ενώ αναφέρθηκε τόσο στα όσα έχουν ακολουθήσει την εξαγγελία Τσίπρα για το βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους, αλλά και στα σενάρια περί εκλογών.

«Η κυβέρνηση στέλνει ένα μήνυμα στους Θεσμούς, ότι οι παρεμβάσεις τους μπορούν να είναι μέχρι ενός ορίου. Εκτός αν θέλουν να μας υποκαταστήσουν και να κυβερνήσουν εκείνοι. Καταλαβαίνετε τον εκβιασμό που υφιστάμεθα», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κουρουμπλής.

Αναφερόμενος στα σενάρια περί εκλογών, ο κ. Κουρουμπλής επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία» ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που οι εκλογές δεν θα έκαναν καλό στο χώρα.

Ο κ. Κουρουμπλής μίλησε και αναφορικά με το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, αποκλείοντας το ενδεχόμενο νέων μέτρων.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Π. Κουρουμπλή στον Π. Κουσουλό:Σχόλια