Κουρουμπλής: Είναι μια συμφωνία που δεν μπορεί να αντέξει ο λαός

Κουρουμπλής: Είναι μια συμφωνία που δεν μπορεί να αντέξει ο λαός

Για μια συμφωνία που δεν μπορεί να αντέξει ο ελληνικός λαός, έκανε λόγο σήμερα ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Ο ελληνικός λαός μας ζήτησε να διαπραγματευτούμε. Το δημοψήφισμα είναι ένα είδος διαπραγμάτευσης», σχολίασε στη συνέχεια των δηλώσεών του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σκάι «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά.

«Αυτά τα μέτρα που με τελεσίγραφο μας απαιτούν, δεν μπορεί να τα δεχτεί κανείς. Αυτά τα μέτρα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν θα έπλητταν τους πολιτικούς, θα έπλητταν τον ελληνικό λαό»,ανέφερε ο κύριος Κουρουμπλής.

Τι είπε ο Τσίπρας όταν επέστρεψε από τις Βρυξέλλες

«Οι στιγμές ήταν δύσκολες για όλους μας. Το κλίμα δεν ήταν καλό. Κουβαλάμε ιστορικές ευθύνες στις πλάτες μας. Έχουμε ευθύνες για τον τόπο και την κοινωνία. Ο πρωθυπουργός μας μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι ηγέτες συμπεριφέρθηκαν απέναντι στην Ελλάδα. Λειτούργησε με ψυχραιμία. Αλλά την επόμενη ημέρα ήρθαν τα πάνω – κάτω. Το πιο εύκολο για τον Τσίπρα θα ήταν να δεχτεί το πρόγραμμα. Ας διαβάσει ο ελληνικός λαός το κείμενο και ας μας κρίνει στη συνέχεια…», τόνισε ο κύριος Κουρουμπλής.

Στη συζήτηση προστέθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν ο κύριος Κουρουμπλής δήλωσε ότι ο κύριος Γεωργιάδης βρίσκεται σε σύγχυση.

«Την Ελλάδα δεν μπορεί να τη βγάλει κανείς από το ευρώ. Η Ευρώπη χτίστηκε για να μη βγει κανείς από το ευρώ. Αλλά όχι να δουλεύουν τα παιδιά μας για 200 ευρώ», συνέχισε ο κύριος Κουρουμπλής.Σχόλια