Κουτσούμπας: Χάσιμο χρόνου οι διερευνητικές – Επίθεση σε Τσίπρα & Λαφαζάνη

Κουτσούμπας: Χάσιμο χρόνου οι διερευνητικές – Επίθεση σε Τσίπρα & Λαφαζάνη

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ δε θα πάρει μέρος στη διαδικασία διερευνητικών εντολών για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

«Κοροϊδεύουν το λαό με διαδικαστικά τερτίπια, για να κρύψουν το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών, που είναι η τιμωρία όλων όσων έβαλαν την υπογραφή τους σε μειώσεις μισθών και συντάξεων, ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, στη φοροκαταιγίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο κ. Κουτσούμπας.

«Οι εργατοϋπάλληλοι, οι μικροί επαγγελματίες, οι φτωχοί αγρότες, οι άνεργοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι φορτώνονται τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα του τρίτου μνημονίου Τσίπρα, που έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα μνημόνια των κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, τα οποία παραμένουν σε ισχύ», πρόσθεσε ο ίδιος.

Μιλώντας για τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, ο κ. Κουτσούμπας ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ δε θα πάρει μέρος σε αυτή, καθώς δεν υπάρχει καμία δυνατότητα ή πιθανότητα σχηματισμού κυβέρνησης με βάση τους σημερινούς συσχετισμούς και «απλώς χάνεται πολύτιμος χρόνος για την πραγματική ενημέρωση και διαφώτιση του λαού στο μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι την Κυριακή της κάλπης».

Τέλος, αναφερόμενος στους κ.κ. Τσίπρα και Λαφαζάνη, σημείωσε: «παλέψαμε ενάντια στην κοροϊδία, τις αυταπάτες που καλλιέργησε σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ. Η κοροϊδία συνεχίζεται. Και από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Τσίπρα που λέει κυνικά ότι θα ‘’υπερβεί’’ τα μνημόνια, την ίδια στιγμή που τα εφαρμόζει και τα επεκτείνει, αλλά και από το νέο κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ Νο 2, που θέλει να παίξει το ρόλο ενός νέου αναχώματος στο ριζοσπαστισμό, τα στελέχη του οποίου είναι συνυπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση».Σχόλια