Κρανιδιώτης: Μου έγινε πρόταση να είμαι αντιπρόεδρος στο κόμμα του Καρατζαφέρη

Κρανιδιώτης: Μου έγινε πρόταση να είμαι αντιπρόεδρος στο κόμμα του Καρατζαφέρη

Σε συνέντευξη για τον Αlpha 989 και τον Σπύρο Χαριτάτο, ο διαγραφείς από τη Νέα Δημοκρατία, Φ.Κρανιδιώτης παραδέχτηκε ότι έχει δεχθεί πρόταση από τον Καρατζαφέρη ώστε να είναι αντιπρόεδρος στην νέα του πολιτική κίνηση:

«Έγινε μία και μοναδική συνάντηση και μου έγινε πρόταση να είμαι αντιπρόεδρος σε αυτό το κόμμα (το κόμμα Καρατζαφέρη – Μπαλτάκου). Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. «Κρέμασε ο σαγόνι μου» με αυτά που είπε ο Καρατζαφέρης. Ήθελε τον βασιλιά για πρέσβη και το πρίγκιπα Νικόλαο για υποψήφιο. Αντιμνημονιακός και δραχμή. Ψήφισε το πρώτο μνημόνιο για να μείνουμε στο ευρώ και να βγούμε τώρα και να πάμε στην δραχμή. Για να πολεμήσεις το τρίτο μνημόνιο πρέπει να έχεις το πρώτο. Έχει μία άποψη κάθε μέρα» είπε ο Φαήλος Κρανιδιώτης και πρόσθεσε χαρακτηριστικά «ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο μεγαλύτερος περφόρμερ που έχει περάσει από την πολιτική πίστα.

Ενώ πρόσθεσε: Ακόμα και ο Καμμένος είναι ερασιτέχνης μπροστά του. Δεν είναι τόσο τραβηχτικός ούτε ο Τσίπρας. Ο Καρατζαφέρης γεμίζει πίστα. Εμένα μου άρεσε (ο Καρατζαφέρης), όπως η «ασώματος κεφαλή» και η «γυναίκα με τα γένια» . Ο Γιώργος πιστεύει και θέλει να φτιάξει έναν ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς. Αυτό το πράγμα όλο θα καταλήξει να είναι το ΛΑΟΣ συν τον Μπαλτάκο και κάποιους άλλους. Η ανακύκλωση έχει ένα όριο. Δεν ανακυκλώνεσαι επ’ άπειρον. Το ’10 ήταν «μνημόνιο» και τώρα «αντιμνημόνιο, δραχμή και λίγο βασιλιά», δεν είναι έτσι. Ο Γιώργαρος αν προλάβει τις μεθεπόμενες εκλογές μπορεί να στηρίζει ρουπία Ινδίας και διαρκεί επανάσταση για αταξική κοινωνία».

Επιβεβαίωσε  ότι «οργανώνουμε μία πολιτική κίνηση. Δεν ξέρουμε πώς θα ονομάζεται. Κάποια ονόματα είναι τρολιές. Ισχύει πάντως. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι (Δεξιοί) πρέπει να έχουν μία έκφραση . Υπάρχει μία αριστοκρατία, κάποιοι «φεουδάρχες» που θεωρούν πως όλοι οι άλλοι είναι δουλοπάροικοι. Να γονατίζουν να πατάνε αυτοί για να γίνει υπουργός ο Μιλτιάδης, αρχηγός ο Κυριάκος. Άμα κάνουμε λίστα ποιοι είναι κόρες, γιοι, ανίψια, άστο. Αυτό δεν το ανέχτηκα ποτέ».

Ενώ τοποθετήθηκε και επί του προσφυγικού/ μεταναστευτικό ζητήματος λέγοντας: «Όταν στέλνεις οργανωμένα τέτοιες μάζες, είναι εποικισμός. Να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους κατσαπλιάδες Αφγανούς και Πακιστανούς, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να αποκτήσουμε μία τεράστια ισλαμική μειονότητα; Κλείσανε τα σύνορα και μας έμειναν εδώ αμανάτι. Ανέφερα την ανάγκη της αυστηρής τιμωρίας γι’ αυτό που συνέβη στη χώρα. Δεν τους άρεσε;  Διάβασαν για τα έξι κυπαρίσσια και ότι θα τους δέσω εγώ τα χέρια. Χρειάζεται τιμωρία, ναι ή όχι; Ο ελληνικός στρατός δεν κρέμαγε, τουφέκιζε. Εγώ νομίζω ότι ο κόσμος θέλει την αυστηρή τιμωρία γι’ αυτό που συνέβη στη χώρα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Σχόλια