Κρέμασε τα παπούτσια του ο Τζιμπρίλ Σισέ!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Τζιμπρίλ Σισέ!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι της Μπαστιά με αντίπαλο την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» ήταν το τελευταίο στην καριέρα του. Ο Γάλλος στραίκερ που έδειχνε την θέλησή του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό με δηλώσεις στο «Telefoot» ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

«Ένα παιχνίδι στο Βελοντρόμ για να κλείσω την καριέρα μου. Τι τεράστια τιμή! Αυτή η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για μέσα. Η καριέρα μου σταματά εδώ και ίσως είναι καλύτερα έτσι. Υπέφερα πολύ από πρόβλημα στο ισχίο. Όταν μπήκα στο γήπεδο, συνειδητοποίησα χωρίς δεύτερη σκέψη πως αυτά ήταν τα δέκα τελευταία λεπτά της καριέρας μου», είπε.

Με ανάρτησή του στο λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, ο Σισέ ευχαρίστησε τον κόσμο, τους συμπαίκτες και τους προπονητές του: «Είναι πολύ δύσκολο να πω αντίο, αλλά ευκολότερο να πω ευχαριστώ. Οπότε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους με στήριξαν, με προπόνησαν, με ενέπνευσαν, με γύμνασαν, έπαιξαν μαζί μου. Ήταν δύσκολα, αλλά πάνω από όλα, ήμουν τόσο τυχερός! Νιώθω θλιμμένος που αποσύρομαι, αλλά πάνω από όλα ευγνώμων. Θα τα πούμε σύντομα ξανά. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ένα λιοντάρι δεν πεθαίνει ποτέ, μόνο κοιμάται».Σχόλια