Κρυφός οίκος ανοχής στη Ρόδο – Χτυπούσαν με γκλομπ τη σερβιτόρα για να εκδίδεται

Κρυφός οίκος ανοχής στη Ρόδο – Χτυπούσαν με γκλομπ τη σερβιτόρα για να εκδίδεται

Έναν παράνομο, κρυφό οίκο ανοχής που λειτουργούσε σε χώρο καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης, στο Φαληράκι της Ρόδου, εντόπισε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 36χρονος Αλβανός και μια 28χρονη από τη Μολδαβία, που είναι οι διαχειριστές του καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της σωματεμπορίας, μαστροπείας και παράνομης λειτουργίας επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Αναλυτικότερα το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης των κατηγορούμενων κατά τον οποίο εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος, με κρυφή πρόσβαση, που χρησιμοποιούνταν ως σημείο ερωτικών συνευρέσεων εκδιδόμενων γυναικών-σερβιτόρων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι διαχειριστές του καταστήματος εξωθούσαν στην πορνεία υπαλλήλους-σερβιτόρες, έναντι προκαθορισμένης αμοιβής την οποία μοιράζονταν.

Παράλληλα, ο 36χρονος φέρεται να εξανάγκαζε με τη χρήση σωματικής βίας, μια 32χρονη από τη Μολδαβία να εκδίδεται, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε μεταλλική ράβδος (γκλομπ) με την οποία ο δράστης προκαλούσε σωματικές βλάβες στην 32χρονη.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος είχε κατηγορηθεί και το 2015 για παρόμοια υπόθεση, λειτουργώντας το ίδιο κατάστημα.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή Ρόδου.Σχόλια