Κρίσιμα 24ωρα για την κόρη του Νικολόπουλου – Το μήνυμα που έγραψε ο βουλευτής

Κρίσιμα 24ωρα για την κόρη του Νικολόπουλου – Το μήνυμα που έγραψε ο βουλευτής

Την ώρα που η 16χρονη Νίκη δίνει τη μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ο πατέρας και η μητέρα της βρίσκονται δίπλα της συνεχώς.

Τα ξημερώματα ο Νίκος Νικολόπουλος έκανε νέα ανάρτηση στο twitter με την αγωνία να είναι έκδηλη για τον Γολγοθά του παιδιού του. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, ο πρώην βουλευτής δεν ξεχνά όλους εκείνους που προσεύχονται για το παιδί του και του τηλεφωνούν για να του συμπαρασταθούν. «Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Σας παρακαλώ απόψε κάντε μια προσευχή για τη Νίκη & για όλους που εχουν ανάγκη» έγραψε τα ξημερώματα ο πρώην βουλευτής Αχαϊας…

Η Νίκη Νικολοπούλου αισθάνθηκε μια αδιαθεσία το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς. Η μητέρα της με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εκφράζει τα αμέτρητα συναισθήματα που την κατακλύζουν αυτές τις δύσκολες ώρες. Συναισθήματα οργής, θλίψης, αγανάκτησης αλλά και ανθρωπιάς. Κι αυτό διότι με την ανάρτησή της αυτή επιβεβαιώνει την πληροφορία πως η οικογένεια προτίθεται να δωρίσει τα όργανα της 17χρονης Νίκης.Η Τασία Μανωλοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Όταν ένα αυτιστικό παιδί γεννιέται σε ένα «αυτιστικό» κράτος το μόνο όνειρο που μπορούν να κάνουν οι γονείς του, η οικογένεια του, είναι να ζήσει με αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής και ακόμα περισσότερο όταν αυτοί θα έχουν φύγει ή θα είναι ανήμποροι να το διαχειριστούν. Η εικόνα εφιάλτης είναι αυτή του παιδιού σου δεμένου σε κάγκελα. Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα ηρωικό στο να θες (εάν μπορέσεις ) να βοηθήσεις όσους ανθρώπους γίνεται να βελτιώσουν την ζωή τους και να ζήσουν υγιείς κι ευτυχισμένοι. Δεν είναι ηρωισμός , δεν ειναι καλοσύνη. Είναι απλά η συνέχεια αυτού του δρόμου που ξεκινήσαμε στις 3/3/2000 χέρι – χέρι με την Νίκη. Λίγοι την καταλάβαιναν αλλά όσοι μπορούσαμε ξέρουμε τι θέλει να μας πει αυτή την ώρα«.
πηγή newstag.gr


Σχόλια