Κρήτη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 7χρονου

Κρήτη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 7χρονου

Σε μεγάλη περιπέτεια μπήκε ένας 7χρονος στο Ηράκλειο ο οποίος έκανε τους γονείς του αλλά και τις αρχές να περάσουν ώρες αγωνίας αναζητώντας τον.
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 2 το μεσημέρι, όταν η οικογένεια του 7χρονου είχε πάει σε παραλία του Καρτερού. Ξαφνικά οι γονείς διαπίστωσαν ότι το αγοράκι δεν βρισκόταν κοντά τους με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση.

Αρχικά, με τη συνδρομή και άλλων λουομένων αναζητούσαν το παιδί στην παραλία χωρίς αποτέλεσμα. Τότε ειδοποιήθηκαν οι αρχές με την Αστυνομία και το Λιμενικό να βρίσκονται επί ποδός.

Άνδρες της ΕΛΑΣ, συμμετείχαν και συντόνιζαν τις έρευνες στην παραλία που βρισκόταν η οικογένεια και στις γύρω περιοχές, ενώ περιπολικό του Λιμενικού Σώματος πραγματοποιούσε έρευνες και από θαλάσσης, δεδομένου ότι κανείς δεν ήταν σε θέση να πει αν το αγοράκι είχε χαθεί τη στιγμή που κολυμπούσε ή ενώ βρισκόταν στην ακτή.

Εν τέλει μετά από αγωνιώδη αναζήτηση που διήρκεσε περίπου μία ώρα, ο μικρός βρέθηκε σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, πολύ κοντά στην παραλία που βρίσκονταν οι γονείς του.

Ο μικρός χαίρει άκρας υγείας.

Πηγή: cretapostΣχόλια