Κρήτη: Εξαφάνιση 35χρονου στο Λασίθι

Κρήτη: Εξαφάνιση 35χρονου στο Λασίθι

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στο Λασίθι μετά και την δήλωση εξαφάνισης που έκανε στην Αστυνομία, η μητέρα ενός 35χρονου άνδρα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο 28 Μαΐου από την Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος έφυγε από το σπίτι του με την οικογένεια να πιστεύει πως πηγαίνει σε κάποιο φίλο ή γνωστό, ωστόσο οι ώρες περνούσαν και εκείνος δεν επέστρεφε. Το πρωί της Κυριακής 29 Μαΐου, οι οικείοι αποφάσισαν να ενημερώσουν την Αστυνομία λέγοντας τους πως ο γιος τους εξαφανίστηκε επισημαίνοντας τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Έτσι η μητέρα του έσπευσε στις Αρχές και δήλωσε την εξαφάνιση του.
Αστυνομικές πηγές από το Λασίθι αναφέρουν ότι ο 35χρονος έχει αφήσει στο σπίτι και το δίκυκλο όχημά του καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου, η οικογένειά του έδωσε στις αστυνομικές αρχές τη φωτογραφία του προκειμένου να κινητοποιηθούν οι πολίτες της Ιεράπετρας αλλά και της Κρήτης γενικότερα. Η φωτογραφία όπως λένε ασφαλείς πληροφορίες του ekriti.gr θα δοθεί από την Αστυνομία στην δημοσιότητα την Τρίτη 31 Μαΐου έτσι ώστε να βοηθηθούν οι έρευνες καθώς όπως τονίζει η οικογένεια, ο 35χρονος πρέπει να βρεθεί άμεσα. Πρόκειται για τον Στέφανο Λουκαδάκη, ο οποίος γεννήθηκε το 1981.Σχόλια