Κρήτη: Είχαν αγοράσει πριν 10 ημέρες το ροτβάιλερ που επιτέθηκε στο 20 μηνών μωρό

Κρήτη: Είχαν αγοράσει πριν 10 ημέρες το ροτβάιλερ που επιτέθηκε στο 20 μηνών μωρό

Για την κατάσταση της μόλις 20 μηνών κόρης του, και το τραγικό περιστατικό που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή, μίλησε στο protothema.gr ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού στην Κρήτη που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειας.

«Αγόρασα το ροτβάιλερ πριν από δέκα ημέρες. Το είχαμε στο σπίτι και έπαιζε με το παιδάκι μου. Δεν περιμέναμε να του επιτεθεί. Είμαι παρά πολύ σοκαρισμένος γιατί όλα έγιναν  γρήγορα και μπροστά στα μάτια μας. Καλύτερα να μην το είχα αγοράσει ποτέ», αναφέρει ο πατέρας της μικρής, φανερά στενοχωρημένος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνε γνωστά, η γενική κλινική κατάσταση της μικρής είναι καλή, και το κάταγμα ινιακού οστού αντιμετωπίζεται. Ωστόσο, οι γιατροί εκφράζουν ανησυχία για το αριστερό μάτι της, πάνω από το οποίο δέχθηκε ένα μεγάλο και βαθύ τραύμα από το άγριο σκυλί.

«Βλέπω το παιδί μου σε αυτή την κατάσταση και πικραίνομαι. Ευτυχώς που πρόλαβα και το πήρα γρήγορα  το παιδί από τα δόντια του σκύλου και δεν κινδυνεύει η ζωή του γιατί δεν θα το άντεχα. Και η γυναίκα μου είναι πολύ ταραγμένη. Είμαστε όλοι δίπλα στο παιδί μου. Θα μεταφερθεί στην Αθήνα για να κάνει μια πολύ σοβαρή επέμβαση στο μάτι. Περιμένουμε τους γιατρούς να μας πουν ποια ημέρα θα φύγουμε για Αθήνα», σημείωσε ακόμη ο πατέρας τους κοριτσιού.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης σχηματίζει αυτεπαγγέλτως δικογραφία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η μικρή, ενώ έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το σκυλί, το οποίο πρόσφατα πήρε η οικογένεια στο σπίτι και είχε κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας, επιτέθηκε χωρίς προφανή αιτία στο παιδί.

 

 Σχόλια