Κρήτη: Μετέφεραν με το πλοίο της γραμμής ηρωίνη για λογαριασμό φυλακισμένου – Τρεις συλλήψεις

Κρήτη: Μετέφεραν με το πλοίο της γραμμής ηρωίνη για λογαριασμό φυλακισμένου – Τρεις συλλήψεις

Στη σύλληψη τριών ατόμων που μετέφεραν στην Κρήτη περισσότερα από 800 γραμμάρια ηρωίνης, για λογαριασμό 60χρονου έγκλειστου σε σωφρονιστικό κατάστημα, προχώρησαν οι αρχές.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών

Αναλυτικότερα, οι τρεις συνελήφθησαν εχθές από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ σχηματίζεται επιπλέον δικογραφία για ένα 60χρονο, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων, κατά την άφιξη πλοίου της γραμμής από τον Πειραιά στα Χανιά, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς οι τρεις συλληφθέντες, μια 51χρονη, ένας 29χρονος και ένας 34χρονος, να επιβαίνουν σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια απέκρυψαν σε συγκεκριμένο σημείο συσκευασία, η οποία όπως διαπιστώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, περιείχε στο εσωτερικό της, 16 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 813 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν, ενώ συνελήφθησαν και οι τρεις.

Σε έρευνα δε που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και 2 κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες, Έλληνες πολίτες, μετέφεραν την ποσότητα ναρκωτικών ουσιών για λογαριασμό του 60χρονου, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.Σχόλια