Κριτική εξ… αριστερών Νίκου Δένδια στον Αλέξη Τσίπρα: Τόσο νέος και τόσο παλαιοκομματικός…

Κριτική εξ… αριστερών Νίκου Δένδια στον Αλέξη Τσίπρα: Τόσο νέος και τόσο παλαιοκομματικός…

Τα βέλη του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια δέχθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, ο οποίος μάλιστα χαρακτηρίστηκε και ως «παλαιοκομματικός» από ένα μέλος της συντηρητικής παράταξης, κάτι που σηματοδοτεί τη στροφή 180 μοιρών που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις να μην έχουν να κάνουν σε τίποτε με τα μετεκλογικά του πεπραγμένα.

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτό το οιονεί φρενοκομείο της σημερινής πολιτικής ζωής της χώρας είναι υπεύθυνη αντιπολίτευση», τόνισε ο βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, εκτίμησε ότι η οικονομία θα επιβαρυνθεί και από μία νέα εκλογική αναμέτρηση στην οποία φαίνεται ότι οδηγούμαστε μέσα σε επτά μήνες, ενώ για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «δυστυχώς έχει χάσει παντελώς την αξιοπιστία του». «Αν και νέος στην ηλικία είναι ό,τι πιο παλαιοκομματικό υπάρχει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «ξεχαρβάλωσε το σύστημα της διαχείρισης του μεταναστευτικού και το οποίο προβαλλόταν σαν υπόδειγμα από την Ε.Ε.».Σχόλια