Γλιτώσαμε την ξεφτίλα! Με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο η αποστολή της Εθνικής στίβου στο Μινσκ

Γλιτώσαμε την ξεφτίλα! Με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο η αποστολή της Εθνικής στίβου στο Μινσκ

Η Ελλάδα παραλίγο να μην εκπροσωπηθεί στον στίβο, στους Ευρωπαϊκούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο Μινσκ, αφού δεν υπήρχε – μέχρι προ ολίγου – τρόπος να ταξιδέψουν οι αθλητές της εθνικής ομάδας! Ευτυχώς παρενέβη το Μέγαρο Μαξίμου και η αποστολή θα ταξιδέψει με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο ΣΕΓΑΣ, πριν βρεθεί η λύση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με ιδιαίτερη λύπη ανακοινώνει πως για τεχνικούς λόγους (αδυναμία εξεύρεσης εισιτηρίων) αποσύρει τη συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ.

Από τις 18 Απριλίου, οπότε και η ομοσπονδία ενημερώθηκε από την ΕΟΕ πως πρέπει να προχωρήσει η ίδια στην έκδοση των εισιτηρίων καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μεταβεί η αποστολή στο Μινσκ.

Ο σχετικός διαγωνισμός για αεροπορικά εισιτήρια που προκηρύχθηκε άμεσα ήταν άγονος και οι απευθείας διαπραγματεύσεις, που ακολούθησαν με εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ακόμη και για μετάβαση μέσω τρίτης χώρας, δεν απέδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για την αδυναμία υλοποίησης της αποστολής και ζητά συγνώμη από αθλητές και προπονητές».


Σχόλια