Λαφαζάνης: Ανυπόστατο το δημοσίευμα της ΕφΣυν – Ποτέ δεν ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος από τη Ρωσία

Λαφαζάνης: Ανυπόστατο το δημοσίευμα της ΕφΣυν – Ποτέ δεν ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος από τη Ρωσία

Κατηγορηματικά διαψεύδει το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος το χαρακτηρίζει ανυπόστατο και σημειώνει ότι δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Η ανακοίνωση της ΛΑΕ αναφέρει τα εξής:

Το δημοσίευμα της ΕΦ.ΣΥΝ όσον αφορά τις “πληροφορίες” για το πρόσωπο μου είναι ανυπόστατο, υποβολιμαίο και δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος είτε από το Νομισματοκοπείο, όπως κάποιοι συκοφατικά διέδιδαν παλιότερα, είτε από τη Ρωσία. Οι στόχοι αυτής της παραφιλολογίας είναι απόλυτα κατανοητοί από το λαό.

Όσοι διοχετεύουν αυτές τις δήθεν “πληροφορίες” και κατασκευάζουν σενάρια δεν θέλουν να πλήξουν, όπως κακώς πιστεύουν ότι πλήττουν, μόνο το πρόσωπο μου άλλα πρώτα απ’ όλα και κυρίως το αίτημα που γίνεται όλο και πιο επιτακτικό για μετάβαση της χώρας μας στο εθνικό νόμισμα στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος.

Όπως θέλουν να πλήξουν και την ανάγκη να αποκτήσει η χώρα μας την εθνική της κυριαρχία και μια ανεξάρτητη πολυδιάστατη πολιτική διεθνών οικονομικών σχέσεων και εξωτερικών προσανατολισμών, πράγματα για τα οποία αγωνίζεται η ΛΑ.Ε., συναντώντας όλο και ευρύτερη λαϊκή απήχηση και δυναμική.

Κάνουν λάθος, όμως, όσοι πιστεύουν ότι με βρώμικες μεθοδεύσεις μπορούν να ανακόψουν μια αναπότρεπτη, έξω από τη φυλακή του ευρώ, αντιμνημονιακή πορεία της χώρας.

Να είναι βέβαιοι οι κύκλοι εκείνοι που διοχετεύουν δήθεν “πληροφορίες” σε μέσα ενημέρωσης, για να στήσουν προβοκάτσιες και παγίδες, πως θα είναι οι ίδιοι που θα πέσουν μέσα και θα τις πληρώσουν.

Διαβάστε επίσης: Λαφαζάνης σε Ρώσο τραπεζίτη: «Μπορείτε να τυπώσετε ξένα νομίσματα;» – «Ναι, τα μεταφέρουμε ακόμη και με γαϊδουράκια»Σχόλια