Λαφαζάνης και Κωνσταντοπούλου είπαν το δικό του «ΟΧΙ» κάνοντας παρέλαση

Λαφαζάνης και Κωνσταντοπούλου είπαν το δικό του «ΟΧΙ» κάνοντας παρέλαση

Βροντερό  «παρών» δήλωσαν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η  Ζωή Κωνσταντοπούλου ο καθένας με τον δικό του τρόπο, τιμώντας την σημερινή επέτειο του «ΟΧΙ» στην σημερινή επέτειο του Έθνους.

Ο επικεφαλής της Λαικής Ενότητας, κ . Λαφαζάνης έκανε παρέλαση στον Πειραιάέχοντας στο πλάι του μερικά από τα στελέχη που απαρτίζουν το κόμμα, όπως τον κ. Π. Λεουτσάκο, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δημοσίευσε  ένα επίκαιρο βίντεο για την σημερινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου το οποίο ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebooκ.

Διαβάστε το μήνυμα της κ. Κωνσταντοπούλου:

«Το ΟΧΙ που είπε ο μικρός, αλλά ηρωικός ελληνικός λαός στις 28 Οκτωβρίου 1940, έγραψε ιστορία για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Γιατί την ιστορία γράφουν οι λαοί όταν αντιστέκονται. Την ιστορία γράφουν οι λαοί όταν παλεύουν. Το ΟΧΙ του ’40 αποτελεί ιστορική παρακαταθήκη που μας υποχρεώνει να παλέψουμε ξανά: Για τη ζωή μας, την αξιοπρέπειά μας, την ελευθερία μας, τη Δημοκρατία. Για τη μνήμη και την ιστορική δικαίωση εκείνων που έδωσαν τη ζωή τους για να ζήσουμε εμείς ελεύθεροι. Να αγωνιστούμε και για την αποπληρωμή των γερμανικών οφειλών, των αποζημιώσεων και επανορθώσεων, που 70 χρόνια μετά τη λήξη του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου ακόμη συγκροτούν μεγάλη ιστορική εκκρεμότητα».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 Σχόλια