Λαφαζάνης: Θα συνεργαστούμε & θα συμπορευτούμε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Λαφαζάνης: Θα συνεργαστούμε & θα συμπορευτούμε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παραχώρησε ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος επιτέθηκε για ακόμη μία φορά στον Αλέξη Τσίπρα και τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση δεν είχε κανένα σχέδιο για την περίπτωση που οι δανειστές έφερναν αντιρρήσεις. Η διαπραγματευτική τακτική που ακολούθησε η κυβέρνηση ήταν κάκιστη καθώς δε βοήθησε τη θέση της χώρας σε τίποτα, και όχι μόνον αυτό, αλλά οδήγησε σε ένα τρίτο εξαιρετικά σκληρό μνημόνιο. Από την πρώτη στιγμή της διαπραγμάτευσης είχα και προσωπικά τονίσει πως η τακτική που ακολουθήσαμε ήταν ασπόνδυλη και δεν θα οδηγούσε πουθενά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Λαφαζάνης.

Παράλληλα, ο κ. Λαφαζάνης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε: «Βεβαίως και θα συμπορευτούμε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ανεξάρτητα από το εάν θα προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος. Δεν μπορώ ακόμη να σας πω με ποιό τρόπο θα γίνει η συγκεκριμένη συνεργασία καθώς είναι ακόμη υπό συζήτηση η μορφή που θα έχει».

Σε συμπληρωματική ερώτηση για το εάν θα υπάρξει ανάλογη επαφή με τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ο Πρόεδρος της ΛΑΕ είπε: «με τον κύριο Βαρουφάκη δεν έχουμε κάποια τέτοια επαφή χωρίς να αποκλείω κάτι».Σχόλια