Λαϊκή Ενότητα: Ο Τσίπρας απέδειξε πως είναι ο κατ’εξοχήν εκφραστής της νέας μνημονιακής τάξης

Λαϊκή Ενότητα: Ο Τσίπρας απέδειξε πως είναι ο κατ’εξοχήν εκφραστής της νέας μνημονιακής τάξης

Σε σκληρό ύφος για άλλη μια φορά η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη σχολίασε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι έχει μετατραπεί στον κατ΄εξοχή εκφραστή της νέας μνημονιακής τάξης», αναφέρεται χαρακτηριστικά και η ανακοίνωση συνεχίζει σε ανάλογους, υψηλούς τόνους: «Επεισε και τον πλέον δύσπιστο ότι πήρε επάξια από τους δανειστές στο Βερολίνο τη σκυτάλη που μέχρι χθες κρατούσαν τα παλαιά μνημονιακά κόμματα».

«Είναι βέβαιο ότι η φρασεολογία που χρησιμοποιεί, όπως και τα επιχειρήματά του, θα καθιερώσουν ένα νέο μουσειακό είδος παλαιοκομματικής ρητορικής, καταδικασμένο ήδη στη λαϊκή συνείδηση», συνεχίζει η Λαϊκή Ενότητα και καταλήγει με την πίστη πως «κάθε μέρα που περνά αυτό επιβεβαιώνει, ότι η Λαϊκή Ενότητα αναδεικνύεται στη νέα ανερχόμενη δημοκρατική, πατριωτική, αντιμνημονιακή δύναμη που μπορεί να σαρώσει ολόκληρο το μνημονιακό λόμπι και να ανοίξει νέους προοδευτικούς ορίζοντες για τον τόπο και το λαό μας».

Σχόλια