Λαϊκή Ενότητα: «Παράλληλες συναλλαγές Τσίπρα με το μιντιακό κατεστημένο»

Λαϊκή Ενότητα: «Παράλληλες συναλλαγές Τσίπρα με το μιντιακό κατεστημένο»

Για αναξιοπιστία, παραπλάνηση και ψέματα, κατηγορεί τον πρωθυπουργό, η Λαϊκή Ενότητα, σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, αναφορικά με το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» για τις συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον εκδότη του ΔΟΛ.

«Οι τέσσερις κρυφές, με άκρα συνωμοτικότητα και ερήμην κάθε κομματικού οργάνου, συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον Σταύρο Ψυχάρη, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη και τα στελέχη του, έδιναν, ως ριζοσπαστική αξιωματική αντιπολίτευση, μάχη ενάντια στη διαπλοκή, δείχνουν ότι ο Αλ. Τσίπρας ακολουθούσε μια παράλληλη γραμμή συναλλαγών παρασκηνίου με το μιντιακό κατεστημένο της χώρας», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα, τονίζοντας ότι «η χώρα πληρώνει σήμερα βαρύτατα την αναξιοπιστία, την παραπλάνηση και τα ψέματα του Αλ. Τσίπρα, του οποίου η κυβέρνηση συναντά παντού την γενική κοινωνική κατακραυγή».

«Το δυστύχημα είναι ότι «το «πολιτικό πτώμα» του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να το αξιοποιήσει ως »πλυντήριο» ένας θλιβερός θίασος πρώην και νυν κέντρο-νεοφιλελεύθερων μνημονιακών, υπό την ομπρέλα του Κυρ. Μητσοτάκη, ηγετών για να πάρουν τη ρεβάνς», συμπληρώνει η ΛΑΕ και καλεί τους πολίτες της «ανάμεσα στη Σκύλα και τη Χάρυβδη, που αντιπροσωπεύει το δίλημμα Τσίπρας-Μητσοτάκης και οι ανεκδιήγητοι «κεντρώοι» δορυφόροι τους».Σχόλια