Λέσβος: Ζούσε επί 20 ημέρες μαζί με το πτώμα του αδερφού του (βίντεο)

Λέσβος: Ζούσε επί 20 ημέρες μαζί με το πτώμα του αδερφού του (βίντεο)

Μια παράξενη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν το πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα που ζούσε με τον αδερφό του, εντοπίστηκε στην οικία τους στον Παλαιόκηπο της Λέσβου, σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, τα δύο αδέλφια ζούσαν μόνοι τους εδώ και πολλά χρόνια, αφού δεν είχαν παντρευτεί και δεν είχαν κάνει οικογένειες.

Πριν από 20 περίπου ημέρες ο ένας πέθανε και τα τελευταία 24ωρα από το φτωχικό τους σπιτικό στον Παλαιόκηπο της Λέσβου αναδυόταν μία έντονη δυσοσμία.

Μετά από σχετικές καταγγελίες, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την Εισαγγελική Αρχή, η οποία έδωσε αμέσως εντολή, με την παρουσία δικαστικού εκπροσώπου και του ιατροδικαστή, να παραβιαστεί εάν χρειαστεί η πόρτα της οικίας και να επιληφθούν του συμβάντος.

Όταν τελικά οι αστυνομικοί μπήκαν στην οικία, είδαν το πτώμα του συνταξιούχου εφοριακού, να κείτεται σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Η σορός του άτυχου συνταξιούχου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Μυτιλήνης, προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή και να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ο αδερφός του εκλιπόντος ζούσε με το πτώμα του αδερφού του για περίπου 20 ημέρες.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια