Λεβέντης: Οι επόμενες εκλογές θα γίνουν σύντομα και η Ένωση Κεντρώων θα είναι η τρίτη δύναμη

Λεβέντης: Οι επόμενες εκλογές θα γίνουν σύντομα και η Ένωση Κεντρώων θα είναι η τρίτη δύναμη

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, εκτίμησε σήμερα από την Ελασσόνα όπου βρίσκεται ότι οι επόμενες εκλογές θα πραγματοποιηθούν σύντομα, ενώ σημείωσε ότι το κόμμα του θα παίξει καθοριστικό ρόλο, αναδεικνυόμενο ακόμα και τρίτη δύναμη.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση, ο κ. Λεβέντης σημείωσε ότι «τα ‘χει κάνει θάλασσα» σε ό,τι αφορά στην αξιολόγηση, και προειδοποίησε ότι έρχεται «φοροκαταιγίδα βάρβαρων μέτρων».

Ο ίδιος επεσήμανε ότι πρόκειται για μία «κυβέρνηση που χωλαίνει» και οι εκλογές βρίσκονται κοντά, παρότι δε συμφέρουν την χώρα.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι «δείχνουν μισαλλοδοξία, κοιτάνε την καρέκλα και όχι την χώρα», ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ένωσης Κεντρώων με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Με αφορμή την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ, ο κ. Λεβέντης σχολίασε ότι ο κ Τσίπρας και η κυβέρνησή του «ενδίδουν σε όλα».

Ακόμη, αναφερόμενος σε ζητήματα φορολόγησης και φοροδιαφυγής, ο ίδιος διευκρίνισε ότι το κόμμα του δεν είναι εναντίον του ιδιωτικού πλούτου: «Δε μισούμε τους πλούσιους αλλά η Ένωση Κεντρώων είναι με τους φτωχούς» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον πρωτογενή τομέα, ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι οι αγρότες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την παραγωγή τους, και αναφέρθηκε ειδικά στους απλήρωτους εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.Σχόλια