Λεβέντης: Η κυβέρνηση θα πέσει -Θα υπάρξουν παραιτήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Λεβέντης: Η κυβέρνηση θα πέσει -Θα υπάρξουν παραιτήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές με λίστα τον προσεχή Σεπτέμβρη «βλέπει» ο Βασίλης Λεβέντης όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Τώρα ότι Συμβαίνει» στο κανάλι «Ε».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι «Θα υπάρξει Σακελλαριάδα εκ των υστέρων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης. «Το DNA του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά των ιδιωτικοποιήσεων και των μεταρρυθμίσεων» και πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει ήδη να πάει σε εκλογές.

«Μέχρι εδώ μπορεί και θέλει να δραπετεύσει. Θα έρθει ο Μητσοτάκης και μετά από 2 μήνες θα πέσει και αυτός», είπε ο Βασίλης Λεβέντης.

Όσον αφορά τα μέτρα, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι «αυτά δεν τα προτείνουν οι ξένοι. Αυτά τα κάνει από το κεφάλι του ο Κατρούγκαλος. Δεν του είπαν οι ξένοι, κόψε το ΕΚΑΣ».

Τέλος ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι δεν θα στηρίξει το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό. «Δεν τα ψηφίζω γιατί είναι ανήθικα. Σε κανένα κράτος της γης δεν υπάρχουν δύο συντάξεις. Ο Έλληνας πρέπει να παίρνει μία σύνταξη. Δεν θα πάω εγώ να ψηφίσω τις τρέλες του Κατρούγκαλου! Δεν θα το ανεχτώ».

 Σχόλια