Λεβέντης: «Κατάλαβα ότι ο Αλέξης Τσίπρας φοβάται ότι θα πέσει η κυβέρνηση»

Λεβέντης: «Κατάλαβα ότι ο Αλέξης Τσίπρας φοβάται ότι θα πέσει η κυβέρνηση»

Μια μέρα μετά το μαραθώνιο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών ο Βασίλης Λεβέντης, μίλησε στο Μega, υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός, φοβούμενος ότι θα πέσει η κυβέρνησή του, του ζήτησε συνάντηση μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό, προκειμένου να συζητήσουν για μελλοντική συνεργασία.

«Εγώ έχω μάθει να συζητάω γρήγορα και σοβαρά. Εκεί ήταν τα… ζώα μου αργά. Ηταν μαρτύριο», είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, αναφερόμενος στη μαραθώνια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, το Σάββατο. «Απογοητεύτηκα από τον Σταύρο Θεοδωράκη και την Φώφη Γεννηματά. Δύο ώρες μας πήρε να συντάξουμε το ανακοινωθέν».

Επιπλέον ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε ότι  η Ένωση Κεντρώων «δεν θα γίνει τσόντα» και ότι θα συμμετείχε μόνο σε μια οικουμενική κυβέρνηση. «Εγώ δεν θα γίνω Κουβέλης ή Καμμένος» είπε χαρακτηριστικά.

«O Τσίπρας κατάλαβα ότι φοβάται ότι θα πέσει η κυβέρνηση από το ασφαλιστικό» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνεργασία, απαντά αρνητικά. «Είπα στον Τσίπρα «μη φαντάζεσαι ότι εγώ θα γίνω τσόντα όπως οι άλλοι»» τόνισε.

«Πως να στηρίξω όταν δεν δέχονται το πρόγραμμα των κεντρώων για τις συντάξεις» σημείωσε.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε ότι ο Τσίπρας έχει 11 βαρίδια βουλευτές, που δεν θα στηρίζουν το ασφαλιστικό, τους οποίους όπως είπε γνωρίζει.Σχόλια